- 20 % Dessata... Четката, която не накъсва косата!

01-04-2019

Използвали сте каква ли не козметика, но косъмът продължава да се накъсва? Ако все не успявате да пуснете дълга косата си, замисляли ли сте се, че причината за това може да е в гребена или четката, които ползвате? 

Вече можете да решите този проблем с четка Dessata. Ежедневното разресване с четка Dessata ще ви помогне да "отгледате" здрава, дълга и красива коса. Защото тя не накъсва нито един косъм! 
440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените, гъсти или къдрави коси. Без болка, без скубане и без напрежение!

Не мислете, че пластмасовите четки наелектризират косата. Напротив! Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. 
Разресването на мокра коса е абсолютно забранено?! НЕ... не и с Dessata! Тя няма да нарани нежните люспички на косъма, въпреки влагата.

Цветните дизайни са любими на малки и големи! Dessata предлага и вариант Mini с капаче, който въпреки по-малкия си размер не отстъпва по ефективност. 

До края на април всички продукти Dessata са с 20 % ОТСТЪПКА! 

Четка Dessata е добра инвестиция в грижата за косата! Не отлагайте!

*Офертата важи за магазини "Златна рибка", както и при покупки онлайн! 

Разгледай продуктите Dessata