- 30% на боя Andreia Professional. Безупречни резултати. Винаги.

07-12-2022


Експерти в цветовете!
 

Когато става въпрос за цвят. Когато става въпрос за покривност.

Доверена марка от колористите, Andreia Professional преобръща света на цветовете и поставя началото на нова ера в козметичната индустрия!

Максимално покритие на бели коси.
Брилянтни цветове.
Безупречни резултати.
Винаги.

Andreia Professional е лидер на португалския професионален пазар и е призната в редица други страни по света - от Европа, през Близкия изток и Азия. Създадена през 1987 г., близо до град Порто, компанията насочва всичките си действия към стратегия, основана на прецизност, професионализъм и иновации в цветовете. Марката има иновативна, 100% веган бои за коса и продукти за поддръжка и грижа за цвета. Andreia Professional се отличава с високо професионално представяне, иновативни и многофункционални продукти.

Резултатът е максимално обгрижена по време на боядисването коса, с жив, модерен и огледално блестящ цвят.

ОТКРИЙТЕ БОИТЕ ЗА КОСА
Andreia Professional


Трайна боя за коса с протеини Permanent Color 100 мл
Трайната амонячна боя на Andreia Professional осигурява плътно и равномерно покритие, дори на 100% бели коси. Над 80 цвята, от които да избирате.
 

Силно изсветляваща трайна боя за коса с протеини Power Blonde Permanent Color 100 мл
Силно изсветляващата трайната амонячна боя на Andreia Professional осигурява щадящо изсветляване на косата до 5 тона. Създава живи и наситени руси цветове.
 

Безамонячна боя за коса с протеини Demi Permanent Color 100 мл
Безамонячна боя на Andreia Professional осигурява плътно и равномерно покритие, с гланциращ косата ефект. Създава истински живи и наситени цветове, без да увежда косата. 
 

Трайна безамонячна боя за коса с хиалуронова киселина 0% Ammonia Permanent Color 100 мл
Трайната безамонячната боя на Andreia Professional осигурява до 100% покритие на бели коси. Създава истински живи и наситени цветове, без да увежда косата. Максимално нежна формула към чувствителния скалп.
 

С Andreia Professional е лесно да постигнете мечтания цвят... и още по-лесно да го запазите непроменен, от боядисване до боядисване!

Открийте must-have продукти за грижа, които запечатват цвета на косата и го поддържат наситен и блестящ, измиване след измиване.
 
 
Купете сега Andreia Professional с -30% отстъпка
*важи до 31 декември или до изчерпване при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка