-20% на O’right! Най-зелената козметика в света!

15-12-2022


Най-зелената козметика за коса и тяло в света!

Идеален подарък за хората, които обичате, или за самите вас.
 

В лабораториите на O'right се разработват единствено формули с естествени и органични съставки, без добавени вредни химикали.  

"Това, което наистина ме впечатли в O’right, е че продуктите са подходящи, дори за хора със свръх чувствителен скалп или кожа, каквито са моите. От години ползвам само продукти на тази марка, защото никога не съм постигала толкова впечатляващи резултати, с каквато и да е друга козметика. Кожата ми е хидратирана, а косата ми е в най-доброто ѝ състояние досега." - клиент на Златна рибка
 
Продуктите на O'right са единствените, които от своето създаване, до изхвърлянето им в природата, дават отрицателен въглероден отпечатък.
За производството на своите продукти от O'right използват чиста енергия от слънцето и вятъра. Марката е посветена в разработването на продукти, които са екологично чисти, не вредят наоколната среда и осигуряват несравними резултати върху косата и кожата.

100% ВЕГАН ПРОДУКТИ

Веган формулите на O'right отговарят на строгите стандарти, определени от Европейския вегетариански съюз, и са създадени с естествено извлечени растителни съставки от международно известни доставчици.

Всички продукти носят Vegan печата, показан по-долу, който помага да идентифицирате по-добре продуктите, за които е гарантирано, че не съдържат животински съставки.
0% формули на животинска основа или съставки от животински произход като: мляко, пчелен восък, прополис, ланолин, яйца и мед. O'right е доказателство, че красотата не трябва да компрометира здравето ви и благополучието на Земята.

Защо от O'right избраха бамбук за своите капачки?
Бамбукът е най-бързо растящото растение на Земята! Всъщност, китайският бамбук Moso може да порасне почти метър само за един ден. Бамбуковите капачки Moso помагат за намаляване на въглеродните емисии със 78%. 
 
* от 2012 до 2020 г. бамбуковите капачки са помогнали за намаляване с 178 633 кг. въглерод, което се равнява на засаждането на 16 239 бр. 20-годишни дървета.

Опаковките на O'right са изработени изцяло от преработени плодове, растения и растителни отпадъци. Материалът се разгражда напълно в почвата в рамките на една година. Дори надписите върху етикетите на O'right са екологично съобразни и за тях е използвано нетоксично соево мастило. 

Благодарение на високото си натурално съдържание и внимателно подбрани съставки, O'right не предизвиква дразнене и при най-чувствителния скалп. Продуктите придават ослепителен блясък, заздравяват косата и я възстановяват. Всеки един продукт на марката притежава изтънчен аромат. 
 
Купи сега O'right с -20% отстъпка