1+1! Подарък боя LAKME Gloss с всяка закупена

14-07-2020

 

При покупка на боя LAKME GLOSS с оксидант получавате ВТОРА боя с оксидант подарък /по избор/

Ако търсите максимално щадяща боя, която да покрие първите бели коси, GLOSS е най-точният избор. Гланциращият ефект върху косъма е поразителен - косата е изпълнена със заслепяващ триизмерен блясък! Сега с покупката на боя с оксидант, получавате втора подарък боя с оксидант по избор!

Формулата е на основата на масло от жожоба и е без съдържание на амоняк, което я прави изключително нежна към косата и скалпа. Боята създава защитна бариера върху косъма и го прави кадифено мек. В резултат ще се насладите на равномерен и сияен цвят, без никакво увреждане на косъма от боядисването. 

Като основна съставка в боята LAKME GLOSS, маслото от жожоба има живителна сила за косата. То хидратира в дълбочина сухите зони на косъма, има уплътняващ ефект и прави косата огледално лъскава. 
Терапевтичните му свойства върху кожата на главата са ключова причина боята да толкова нежна към скалпа и да не предизвиква раздразнения. Маслото от жожоба запечатва цъфтящите краища и подхранва косъма в дълбочина, което свежда уврежданията от боядисване до минимум.

Толкова нежна, GLOSS е подходяща за освежаване на цвета между боядисванията, боядисване тон върху тон или покритие на първите бели коси. 

*предложението важи до 25 юли включително за магазини Златна рибка и онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване!

Разгледайте цветовете LAKME Gloss