20% отстъпка на Marrakesh - чудото на Мароко за здрава и блестяща коса!

26-08-2020


Marrakesh - чувство, изживяване, емоция и ориент!

Козметиката за коса, която ви среща с магията на Мароко и ви я поднася във формата на красиви продукти с най-високо ниво на качество и ефективност! Сега с 20% отстъпка! 
Продуктите на Marrakesh съдържат ултра богат на масла състав, който превръща косата в скъпа коприна с диамантен блясък и доставя ударна доза съживяване. Пленяващите аромати придават абсолютно чувство на върховна наслада още с първата глътка въздух. 
Да ползвате продукти на Marrakesh е чувствено изживяване, което неминуемо ще ви направи част от приказките "Хиляда и една нощ".

 

ЗА ИСТИНСКИ ЗДРАВА И БЛЕСТЯЩА КОСА

Тайната за бързите и видими резултати на Marrakesh се крие във високото съдържание на арганово масло от Мароко и конопено масло. Тази съвършена комбинация осигурява впечатляващи резултати още след първата употреба. 
Конопеното масло е наречено "най-перфектно балансираното масло в природата", тъй като съдържа съвършено съотношение 3:1 на Омега-6 и Омега-3 мастни киселини. То прави косата плътна, лъскава и гладка.
От своя страна, аргановото масло, или "течното злато на Мароко", доставя несравними подхранване и здравина. Спира цъфтежа, намалява накъсването на косата и възстановява сухите и изтощени краища. 

Продуктите на Marrakesh НЕ съдържат:
 Парабени
 Сулфати 
 Фталати 
 Производни на петрола 
 Изкуствени оцветители
 Изсушаващи алкохоли
 Пропилен гликол

 

*предложението важи до 31 август /включително/ за всички магазини Златна рибка и при покупки онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване!

Marrakesh -20%