20% отстъпка на PHILIP KINGLSEY! Науката в грижата за косата

21-03-2022


GOOD HAIR DAY

ПРОДУКТИ ЗА КОСА, КОИТО ДЕЙСТВАТ!

Посрещнете пролетта с най-доброто състояние на косата си досега!
 
Козметиката на PHILIP KINGSLEY обединява повече от 60 години проучвания, опит и иновации, за да постигне всичко, което обещава. Холистичен и ефективен подход в мисията за красива и здрава коса. 

ДОМЪТ НА ТРИХОЛОГИЯТА

 
Трихологията стои в основата на продуктите PHILIP KINGSLEY. Всяка формула е създадена, за да реши реалните проблеми на косата и скалпа, с които трихолозите се сблъскват всеки ден в клиниките на PHILIP KINGSLEY.
Трихологията е научна дисциплина, която обединява познания от анатомията, дерматологията, патологичната анатомия, биологията и козметиката. Трихолозите са специалистите, които се занимават със стимулация на растежа и сгъстяване на косата, лечение на косопад и оредяване, накъсване на косъма и неговото изтъняване, аномалии и болести по кожата на главата.

ЗДРАВАТА КОСА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ!
 
Мисията на PHILIP KINGSLEY e да разкриете потенциала на косата си, използвайки дългогодишни проучвания и наука в грижата за косата. Възползвайте се и вземете световноизвестни продукти, получили редица отличия, които ще променят косата и живота ви!

Филип Кингсли (1930-2016) е най-прочутият трихолог и истински визионер в грижата за косата. По време на своята 65-годишна кариера той лекува косата и засилва морала към личната грижа на хиляди клиенти, сред които: Одри Хепбърн, Виктория Бекъм и сър Лорънс Оливие. 
Филип Кингсли за пръв път използва популярната фраза "bad hair days" и представя ефективни решения за най-често срещаните проблеми на косата и скалпа:

✓ Косопад
✓ Пърхот
✓ Мазен скалп
✓ Сух скалп
✓ Сърбящ скалп
✓ Чувстителен скалп
✓ Изтъняване на косата
✓ Изтощени краища
✓ Липса на обем 
 
 
Купете сега PHILIP KINGSLEY с -20% отстъпка

*важи до 25 март при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Честита първа пролет от Златна рибка!