25 % отстъпка на ампули против косопад с кофеин Compagnia Del Colore

05-02-2020

25% отстъпка на ампулите с кофеин  Compagnia Del Colore Stop Hair Loss, които доказано стопират косопада и предотвратяват появата на нов до 11 февруари включително! 
 

Интензивните ампули Stop Hair Loss стопират косопада  и заздравяват косъма. Мощната комбинация от активни съставки стимулира естествената микроциркулация на скалпа, като по този начин уплътнява косъма и обемът е видим. 

Защо ампулите са толкова ефективни? Формулата с органична боровинка, кофеин, червено грозде и хамамелис се грижи за цялостното здравословно състояние на скалпа. Патентованата технология IPSTiC PATCH HAIR 4™ е революция в извличането на активни съставки. Тя ускорява проникването на полезните вещества по-дълбоко в косъма с дълготраен ефект.

Синята боровинка е синоним на "суперхрана" и съдържа редица витамини и антиоксиданти. Тя стимулират растежа на косата чрез проантоцианидините - химическо вещество, което се съдържа в плодчетата. Тази химическа субстанция въздейства върху космените фоликули, за да ускори растежа на косата.

  Кофеинът ускорява растежа на косата, таргетирайки хормона DHT, който причинява косопад. DHT пречи на витамините, проетините и минералите да участват в процеса на растеж на косъма. Освен, че кофеинът стопира един от причинителите на косопад, той допринася допълнителна енергия за бързото израстване на пълноценен косъм.

Червеното грозде е химически богато на флавоноиди и антоциани, които стимулират периферната микроциркулация, защитават космените фоликули и подпомагат растежа на косата, придавайки ослепителен блясък.

Хамамелисът успокоява сърбежа, действа антибактериално, антиоксидантно и помага за лечение на рани. Спомага процеса на хидратация на косата и кожата. 

 Патентована технология IPSTiC PATCH HAIR 4™ - ускорява проникването на  полезните вещества  по-дълбоко в косъма с дълготраен ефект. Комбинацията от съставки като таурин и кофеин, в допълнение към омекотяващото действие на полимерната смес, стимулира растежа и се бори с косопада чрез инхибиране на ензима 5-алфа редуктаза. Регенериращите свойства на съставките подобряват здравето на скалпа и изпълват косата с живот. 

*Предложението е валидно до 11 февруари, включително, или до изчерпване, в магазини Златна рибка и при поръчки онлайн.

Желаем ви приятно пазаруване!

 

Ампули против косопад Compagnia Del Colore