25% отстъпка на култовата италианска марка Compagnia del Colore

06-04-2020

- 25 % НА COMPAGNIA DEL COLORE ДО КРАЯ НА АПРИЛ
Лидерът на италианската козметика за коса 

 

Compagnia del Colore работи на пазара за козметични продукти повече от 50 години. Призната е както в Италия, така и в редица други държави като една от най-високо технологичните компании на пазара.
Продуктите Compagnia del Colore са "празник за косата"! Осигуряват дълбоко подхранване и хидратиране, както и решаване на специфични проблеми на косата и скалпа. Те осигуряват максимални резултати в най-кратки срокове, благодарение на всеобхватни проучвания, основани на патентовани формули. 

Чували ли сте за смути за коса? Compagnia del Colore предлага 3 иновативни смутита, които запечатват цвета на боядисаната коса, хидратират в дълбочина сухите краища, възстановяват увредените участъци и изпълват косъма с блясък и мекота.

 

Може би имате нужда от възстановяване по италиански със силно капучино? Продуктите от серията Cappuccino Reconstruction, дават сила на изтощените коси, благодарение на мощното действие на млечните протеини. 

 

Търсите бързо и ефективно решение за проблемен скалп? Пилингът Pink Mud почиства, детоксикира, успокоява и заздравява скалпа, без да го изсушава или да причинява раздразнения. Подходящ е при пърхот и себорея. Косата се усеща много лека, обемна, а скалпът е в оптимално здравослвно състояние.

 

Забавлявайте се с цветовете на боята Compagnia del Colore, като предотвратите всякакъв риск от увреждане на косата си. Боите имат ниско алкално съдържание и съдържат чисти микропигменти, които благоприятстват проникването на цвета в косъма, като в същото време запазват структурата на косата. Осигуряват 100% покритие на белите и сиви коси. Формулирани със системата RRPs ™ - система за подмладяване, реконструиране и защита на всеки косъм.

 

*предложението важи за всички продукти на марката, включително и бои, до края на април

Желаем ви приятно пазаруване! 

- 25% Compagnia del Colore