Ако предпочитате натуралната козметика за коса. EMERA Blue -20%!

14-09-2022


EMERA Blue - натурални съставки от "сините зони" на Земята!
 
Открийте цялостен подход в грижата за косата, който поставя нейното здраве на първо място и извежда фокуса върху съзнателно подбраните съставки във всеки продукт.
Супер съставки от "сините зони" на Земята, които дават всичко необходимо на косата, за да е здрава и изпълнена с виталност и блясък в дългосрочен план:

 Зелено кафе от Коста Рика
 Маслиново масло от Италия
 Мастиково дърво от Гърция

Впечатляващи резултати:
✓ Усещане за жилава коса
✓ Кадифена мекота
✓ Огледален блясък
✓ Възстановяване на безжизнените дължини
✓ Хидратация
✓ Лесно разресване
 
 
Купете EMERA Blue с -20% отстъпка

НЕКА ВИ РАЗКАЖЕМ ЗА "СИНИТЕ ЗОНИ" НА ЗЕМЯТА
През 2004 година двама експерти по дълголетие започват обиколка на света. Те търсят местата с най-голяма концентрация на дълголетници и най-добро здраве на хората. След цяло десетилетие активни проучвания двамата откриват 5 региона, в които дълголетниците и столетниците са най-многобройни. Наричат тези специални места "сини зони".

"Сините зони" са точки в различни краища на Земята, които крият тайните на дълголетието. Хората по тези места започват деня си с намерение и осъзнатост, изживявайки го по възможно най-добрия начин.

Това е и философията, която от EMERA Blue следват.

 
Купете EMERA Blue с -20% отстъпка
В "сините зони" са проведени над 150 проучвания, които доказват ефективността и високото качество на реколтата, отглеждна в тези региони.
Това е и причината формулите на продуктите EMERA Blue да са толкова ефикасни и да дават видими резултати, само след една употреба. Вижте косата си лъскава, жилава и плътна, както никога досега!
 
Купете EMERA Blue с -20% отстъпка

*важи до 30 септември при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Желаем ви приятно пазаруване!