26-05-2021

Златна рибка е официален KERASTASE партньор за България. 


Как усещате косата си? За каква коса мечтаете? Ако до този момент не сте си задавали тези въпроси, то сега заедно можем да отговорим на тях, благодарение на персонализираната онлайн диагностика Kérastase, която ще направят нашите експерти за вас напълно безплатно. 

Изберете по-лесно продукти за вашата коса и нейните специфични нужди от една от най-предпочитаните марки в света на професионалната козметика за коса – Kérastase.

Знаете ли, че продуктите Kérastase съдържат иновативни и редки висококонцентрирани съставки зa грижа за косата? Резултатът е коса, която е блестяща и еластична, силна и интензивно подхранена. Прецизността и персонализираната диагностика са ключът към това екипът от експерти на Kérastase да познава и разбира индивидуалните нужди на косата на всяка жена.  Разберете как да комбинирате подходящите за вас продукти, за да получите оптимален резултат и коса, която е силна и красива.

Възползвайте се от професионална онлайн диагностика до 31 май /включително/!


Отговорете ни на следните въпроси:

1. Как усещате косата си в момента?
- Здрава
- Изтощена
2. Косата ви е по-скоро:
- Фина
- Плътна
3. Колко често я миете?
- Всеки ден
- През ден
- Един-два пъти седмично
4. Когато разресвате косата си с четка, остава ли коса по четката?
- Не
- Да, умерено количество
- Да, многo
5. Как обичате да усещате косата си?
- По-мека
- По-плътна
- С повече блясък
- С повече обем
- Скалпът ми да е здрав

Изпратете ни отговорите на въпросите на имейл kerastase@zlatnaribka.com или на съобщение във Facebook страницата ни и нашият екип ще се погрижи да получите вашата персонализира диагностика и насоки за правилните продукти за грижа на вашата коса.

 
ПИШЕТЕ НИ

Препоръката за продукти се прави на базата на нуждите и очакванията на клиента.