❤️ CHI CARE е тук. Натурална ексклузивна колекция с естествени съставки до 92 %.

23-01-2023

 

 
Ново от CHI!

Линия CHI Care - натурална грижа за всяка коса!
 
Новата линия CHI Care включва продукти с натурални и чисти природни съставки, които поддържат косата здрава и блестяща. CHI Care осигурява нежна, подхранваща и естествена грижа за косата и скалпа, като използва специфични натурални компоненти за всички типове и текстури на косата.
 
Независимо каква коса имате - къдрава, права, суха, увредена или боядисана, CHI Care има правилната грижа за вашата коса!

Открийте новите серии CHI Care:
 

CHI VOLUMECARE - придава максимален обем на тънката и фина коса. Формула с люляк и алое вера, която повдига косата от корена и добавя допълнителен обем и плътност. Притежава уплътняващ ефект, който действа като мощен бустер за обем и придава усещане за двойно повече коса.

CHI SHINECARE - изглажда и придава незабавен блясък. Формула с масло от слънчоглед и алое вера, която хидратира косата отвътре, изглажда накъсаните краища и намалява фриз ефекта. Повишава еластичността, придава мигновен блясък и прави косата изключително гладка и лесна за оформяне.

CHI HYDRATECARE – интензивно хидратира и подхранва в дълбочина сухата коса. Ефективната комбинация от морски водорасли и алое вера възстановява увредената повърхност на косъма, стимулира растежа, повишава плътността и придава великолепен блясък.

 

CHI CURLYCARE - омекотява и изглажда структурата на къдравата коса, като намалява къдренето и статичния ефект. Формула с оранжев хибискус и алое вера, която хидратира къдриците в дълбочина и ги прави лесни за оформяне. Намалява фриз ефекта, спомага за запазване формата на къдриците и ги подчертава.

CHI COLORCARE - заключва цвета на боядисаната коса и осигурява дълготраен и интензивен цвят. Формула с 90% естествени съставки, която нежно почиства и поддържа косата здрава и жизнена. Интензивно подхранва и хидратира, предотвратява загубата на цвят и спомага за укрепването на космените фоликули.

CHI CLEANCARE – нежно почиства косата и скалпа в дълбочина, елиминира замърсяванията от околната среда и натрупванията от стилизиращи продукти. Нежна формула със синя лайка и алое вера, която възстановява оптималните нива на хидратация, подхранва и повишава здравината на косата.

 
И това не е всичко…
 

Ексклузивно само при нас можете да откриете изключителната серия CHI Naturals with Aloe Vera 
 
 
Прецизно създадени с грижа за красотата и здравето, продуктите от серията CHI Naturals with Aloe Vera съдържат до 96% естествени съставки, които спомагат за възстановяването на водния баланс в структурата на косата и оптимално хидратират кожата.
 
Формулирани с алое вера и хиалуронова киселина, продуктите от линията
CHI Naturals with Aloe Vera осигуряват интензивна  хидратация и подхранване.
 
 
Почувствайте естествената сила на Алое Вера върху косата и кожата си!

 

CHI Naturals with Aloe Vera за коса - заключва влагата във вътрешността на косъма, като по този начин увеличава блясъка и придава мекота. Възстановява структурата на косата, минимизира къдренето и предпазва от накъсване и увреждане.  

CHI Naturals with Aloe Vera за тяло - осигурява интензивна хидратация и подхранване и спомага за поддържане на нужната влажност в кожата, правейки я по-мека и гладка. Подобрява структурата на кожата, повишава еластичността и ревитализира.

 

Пазарувай сега CHI

 

С всеки закупен продукт от марката получавате подарък серум CHI 15 мл
* Златна рибка е официален вносител на CHI за България.