До края на месеца може да имаш неустоима кожа с 15% отстъпка

12-07-2018

До края на юли можете да купите витамините за красива кожа Dermera с 15% отстъпка! 

Основната съставка във витамините DERMERA се нарича DERMALSANA® Complex. Какво я прави толкова специална и ефективна ли: 

Фитосерамидът  помага да се осигури перфектно състояние на кожата. Серамидите съставляват 50% от липидите в епидермиса на кожата. Повишената загуба на вода и дисфункцията на бариерата на кожата са свързани с намаляването на количеството на серамидите в епидермиса. Известно е, че сухата кожа е по-податлива на появата на бръчки.

Астаксантинът е каротеноид и мощен антиоксидант, който спомага за намаляване на появата на бръчки и изглажда текстурата на кожата, намалява появата на старчески петна, повишава еластичността и хидратацията.

CoQ10 е мощен антиоксидант, който естествено присъства в епидермиса и играе основна роля в кожните клетки.

Екстрактът от хвощ е богат на силициев диоксид, който е важен за оптималния синтез на колаген.

Белтъченият протеин  осигурява 18 основни аминокиселини, градивните елементи на кожата. Те включват: изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, валин, тирозин, серин, пролин, хидроксипролин, хидроксилизин, хистидин, глицин, глумова киселина, аспарагинова киселина, аргинин и аланин.

МСМ е естествено срещащо се сярно съединение, което се среща в много от храните, които ядем. Сярата е основен компонент на цистинните връзки, които присъстват в кожата.

Отстъпката важи онлайн и в магазини Златна рибка! 

Разгледай DERMERA