Избрано от Living Proof с отстъпка

02-06-2017

Запознай се с предложенията!

Living Proof е марката, създадена от четирима световни учени и двама кинофризьори с една единствена амбиция - да реши най-сериозните проблеми, свързани с косата. Успехът на марката се дължи на две нови молекули, неизползвани досега в козметиката. OFPMA и PBAE присъстват във всеки един продукт на Living Proof. Те дават на косата несравнима плътност, обем, хидратация и блясък.

Ето и част от колекцията на Living Proof, която можеш да вземеш с 15% отстъпка. 

Обем и плътност: Full e една от любимите серии на страдащата от липса на обем коса. Нежен почистващ шампоан и уплътняващ балсам заздравяват косъма, като го правят по-плътен, гъвкав и блестящ. Задържат влагата в косата, без да утежняват, като същевременно защитават цвета от избледняване и подобряват цялостния ѝ вид.

Маска нощна шапка: Нощната маска на Living Proof трансформира косата само за една вечер. Докато спите, тя хидратира, изглажда косъма, запазва цвета за по-дълго време, а на сутринта - косата е пълна с живот и блясък. 

С лака за коса Living Proof Control Hairspray може да си сигурна, че прическата ти ще издържи по-дълго, дори и при влажно време. Освен, че фиксира косата, той придава естествен обем, блясък и защитава от топлината на пресата и сешоара до 450 °. И не на последно място - не се наслагва върху косъма, не утежнява и не лепне.

Към Living Proof

Предложенето е валидно до 10 юни (включително) или до изчерпване на количествата за поръчки онлайн и покупки в магазини Златна рибка на адрес: