Изпробвай Steampod 3.0 с Андреа Банда Банда на 17 декември /събота/ в магазина ни в The Mall, София

12-12-2022


Открий SteamPod 3.0 с Андреа Банда Банда!
 
Посрещни най-красивия период от годината с красива коса! Заповядай в обновения ни магазин в The Mall, София тази събота, 17 декември, от 11 часа за нещо специално: докосни се до SteamPod 3.0, пресата за коса с пара на L'Oréal Professionnel и се възползвай от безплатен стайлинг с нея. Открий любимия си стил със SteamPod – права, коса на вълни или ефект сешоар.

Очаква те и среща с Андреа Банда Банда, любимо лице от социалните медии и телевизионния екран, която ще сподели защо харесва SteamPod 3.0 и още тайни за ослепителна коса. Андреа ще бъде в магазина ни в The Mall тази събота в 11.00 часа.

…и това не е всичко.

Само на 17.12 ще можете да се възползвате от -20% отстъпка на всички продукти за грижа на L'Oréal Professionnel и SteamPod 3.0 на специална цена. 
SteamPod 3.0 е един от звездните продукти на марката L'Oréal Professionnel през 2022 година. Пресата за коса използва патентована технология с пара, която предпазва косата от увреждане, за два пъти по-гладка коса*, два пъти по-бързо* оформяне на косата и до 91% по-малко накъсване** по време на оформянето.

Очакваме те на 17.12 в 11 часа в магазина на Златна Рибка в The Mall.
 
Разгледай SteamPod 3.0
*В сравнение с употреба на Steampod 3.0 без пара и гребен.
**Накъсване, в следствие от многократно разресване, след 15 употреби на изсветлена коса.