Как да имате здрава руса коса това лято? Разберете с Kerastase и Златна рибка!

14-05-2021

Златна рибка е официален KERASTASE партньор за България. 


Как да имате красива и блестяща руса коса това лято?
 
Слънцето, морето и пясъкът могат да се отразят негативно на вашия рус цвят, разберете как да предпазите косата си през лятото.

Лятото е почти тук, а слънчевите лъчи стават все по-силни. Точно затова сега е моментът да се погрижите за косата си. А ние знаем, че летните месеци са труден период за всички блондинки. Ултравиолетовите лъчи могат да причинят нежелани топли оттенъци на вашия рус цвят – от бежови до жълти. Слънчевите лъчи в града или на плажа могат да се окажат причината вашата взискателна руса коса, която се нуждае от повече подхранване, да стане още по-суха и дехидратирана. Каква е тайната за красива руса коса през лятото? Рутина с продукти Blond Absolu от Kérastase, която ще защити косата и ще осигури хидратация. 

 
Вашият супергерой: Серум Cicanuit

Той е eмблематичен продукт от серията Blond Absolu и истински спасител за вашата руса коса. Серумът Cicanuit е подходящ за всички видове руси коси. Формулата с висока концентрация на Хиалуронова киселина, комбинирана с екстракт от Еделвайс, подхранва дължините и краищата на косата. Нанасяте продукта преди да си легнете вечер, а на сутринта косата е мека и хидратирана, блестяща и лесна за разресване.
Още не сте сигурни? Споделяме с вас някои от отзивите за серум Cicanuit, събрани от жени по света: „Усещам разликата още при първото нанасяне“, казва дама, изпробвала продукта. „Перфектен за всяка блондинка, която се нуждае от грижа. Променя косата ви, докато спите. Точно като нощния си крем за лице, вие нанасяте преди лягане по дължините и връхчетата, няма нужда да отмивате сутрин".

Комбинирайте серум Cicanuit с продуктите за персонализирана грижа за руса коса от цялата серия Blond Absolu. Всеки продукт Blond Absolu е подсилен с изключителната сила на хиалуроновата киселина и екстракт от Eделвайс.
 
Blond Absolu: Серията, на която можете да разчитате.

Продуктите Blond Absolu се комбинират за нуждите на всеки нюанс на русото. Можете да ги използвате с други продукти Kérastase или да разчитате на Blond Absolu изцяло през летните месеци, когато русата ви коса е най-уязвима.
 
Изберете продукти Blond Absolu за вашата руса коса

За да поддържате русата си коса в страхотнта форма, използвайте Озаряващият шампоан Blond Absolu, подходящ за ежедневна употреба. С хиалуронова киселина (която е също толкова хидратираща за косата, колкото и за кожата) и екстракт от Eделвайс за повече блясък, той прави русата коса мека и хидратирана. Комбинирайте с балсам Cicaflash за още по-добър ефект. А резултатите са красива, хидратирана и блестяща руса коса. 
 
Искате да освежите русия си цвят? За неутрализирането на нежеланите топли оттенъци, използвайте шампоана Ултра-Виолет с  ултравиолетови колоранти,  които допринасят за неутрализацията на нежеланите топли оттенъци. Комбинирайте го с маска Ултра-Виолет, за да сте сигурни, че топлите нюанси са елиминирани.

За много руса коса (например платинено рус цвят) използвайте шампоана Blond Absolu Cicaextreme с кремообразна текстура. Той е предназначен за много светла коса и може да се използва след изсветляване, за да възстанови и хидратира чувствителната коса.
 
Що се отнася до предпазването на косата от топлина - има две възможности: серумът Cicaextreme или серумът Cicaplasme. Серумът Cicaextreme има топлинна защита до 230 °C, интензивно хидратира косата и я прави 91% по-устойчива. Изглажда отворените плочки на косъма и цъфтящите краища за повече мекота и 6X повече блясък (a както блондинките знаят, блясъкът е труден за постигане). Серумът Cicaplasme ще защити косата ви от топлина до 230 °C,  благодарение на наличието на UV защита, от него могат да се възползват не само блондинките, а всички, които искат да предпазят косата си от слънцето.

 
Изберете продукти Blond Absolu за вашата руса коса oще днес!

*ще откриете продуктите Blond Absolu на Kerastase онлайн или в магазини Златна рибка 


Желаем Ви приятно пазаруване!