Какво е пре-шампоан и имаш ли нужда от него?

01-09-2021

 

Добавете пре-шампоан към рутината си за красива коса
 
Ако все още не сте пробвали пре-шампоан и смятате, че шампоан и балсам са достатъчни за вашата коса, тогава прочетете това!
 
Какво е пре-шампоан?

✓ Предварително измиване за по-добро почистване на скалпа
Пре-шампоан SEAPURE на L'Alga е терапия, която се нанася на сух скалп преди измиване с шампоан. Тя дълбоко почиства замърсяванията от кожата на главата и я хидратира. Запечатва влагата във всеки косъм, така че косата да остане здрава и мека. Пре-шампоанът освежава скалпа и го балансира, като по този начин възстановява жизнеността и блясъка на косата. Подготвя за последващите продукти, като увеличава ефекта им. 
 
Кой се нуждае от пре-шампоан?
Краткият отговор е, че пре-шампоан SEAPURE е подходящ за всеки, който иска да подобри здравето на косата и скалпа си. Предварителното измиване ще ви осигури по-чиста, здрава и еластична кожа на главата само след едно нанасяне и видимо ще подобри състоянието на косата ви при продължителна употреба. 

Препоръчано от Златна рибка 

Пре-шампоан SEAPURE на L'Alga е на основата на био-технологичен комплекс AlgaNord 5 ™, комбиниран с биотин и ниацинамид – ключови съставки, които ревитализират и хидратират косата.
Биотинът, популярен още като витамин B7, e водоразтворим В-комплекс витамин, който допринася за заздравяването на косата, предотвратява цъфтежа и изтъняването на косъма. Добавените ментол и масло от чаено дърво имат интензивно успокояващ и ободряващ ефект върху кожата на главата, премахвайки всички замърсявания и наслагвания от продукти.

*Използвайте веднъж на 4-5 измивания

L’Alga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за своята крайна цел - защита и подмладяване на косата и скалпа. Изпълнена с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, L’Alga доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. 

 
 
Купи сега пре-шампоан L'Alga.SEAPURE

*ще откриете пре-шампоан L'Alga.SEAPURE на нашия сайт и във всички магазини Златна рибка 

Желаем ви приятно пазаруване!
 

Мария Илиева ще пререже лентата на новия магазин Златна рибка в Paradise Center

Очакваме ви там на 8 септември, точно в 18:00 ч., за да гръмнем шампанското и да отпразнуваме заедно това голямо събитие за света на красотата!