Treat or treat? Подхранване или подхранване за Halloween? Избери подарък коприна или маска

31-10-2020
Copy
 
Treat or treat? 

Какво избираш за своята коса - подхранване или...
подхранване?

 
Не пропускайте да получите супер подарък само днес! Знаете ли как маслата от макадамия и арган влияят на косата? Или коя е тайната за копринено мека коса? Сега имате възможност да разберете!
 

 
 Получавате "лакомство" по избор към всяка покупка над 59 лв.:
 
Маска за възстановяване на изтощена тънка коса Macadamia Weightless Repair 30 млвъзстановява и ревитализира сухата и изтощена тънка коса, като я хидратира в дълбочина. Богатата ѝ формула на масла от макадамия и арган подхранва и подсилва косъма без да утежнява, за да подпомогне възстановяването и да предпази косата от бъдещо увреждане.

Оригиналната коприна за коса BioSilk Silk Therapy Original 15 мл - само няколко капки са достатъчни, за да заздравят структурата на косъма, да възстановят увредените участъци и да осигурят така желаните копринени мекота и блясък. 

Оригиналната коприна за фина коса BioSilk Silk Therapy Original Lite 15 мл - коприната BioSilk Silk Therapy Lite е по-леката формула на BioSilk Silk Therapy. Тя придава огледален блясък и копринена мекота на фината и тънка коса, като същевременно я заздравява.
 
 
HALLОWEEN

*предложението важи само за 31.10 в магазини Златна рибка или при поръчка онлайн
**при поръчка онлайн изберете желания подарък от менюто при финализиране на поръчката