Кератиново възстановяване на косата - 20 %

26-10-2022

SuperPlex възстановява дисулфидните връзки на косъма

Продуктите на SuperPlex съдържат кератинови протеини, които предотвратяват накъсването и заздравяват напълно увредените участъци. Възстановяват дисулфидните връзки на косъма и правят косата по-силна и блестяща след всяка употреба.

Кератинът изглажда клетките, които се припокриват, за да образуват кичури коса, което означава по-лесно оформяне и по-малко стърчащи краища. Това осигурява здравина и блясък с ламиниращ ефект. Също така, кератинът намалява появата на цъфтящи краища, като ги съединява отново.

ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОСАТА 

✓ Възстановяват дисулфидните връзки на косъма
✓ Косата е видимо по-здрава и жизнена
✓ Всеки косъм е блестящ и еластичен
✓ Косата се усеща по-плътна
✓ Спират накъсването и цъфтежа на дължините 

✓ Формули с кератинови протеини
✓ Без парабени и SLES

Две ключови съставки за супер резултати:
 
Кератинови аминокиселини
С ниско молекулно тегло, те проникват във влакната на косъма, действайки като пълнител, който подсилва най-слабите области на ствола на косъма. Правят косата плътна и лъскава.

Полиаминозахарен кондензат
Комплекс против накъсване, комбиниращ протеини и захари, които се закрепват към влакната на косъма. Увеличава силата на дисулфидни връзки и подсилва косата, предпазвайки я от накъсване и цъфтеж.
 

Серия Keratin Bonder подсилва дисулфидните връзки в косъма, които придават здравина и устойчивост на влакната на косата. В резултат тя се усеща усеща по-плътна, жизнена, мека и хидратирана.

Серия Keratin Cool Blond подсилва русата коса и неутрализира нежеланите топли тонове, придавайки студени нюанси. Възстановяват дисулфидните връзки в косъма и предпазват от накъсване.

Бонд системата Bonding Potion oсигурява цялостно реконструиране на косата по време на боядисване и/или изрусяване. Насочва се директно към прекъснатите кератинови връзки в косъма и ги изгражда наново отвътре навън.
 
 
Купи сега SuperPlex с -20% отстъпка

*важи до 15 ноември при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Желаем ви приятно пазаруване!