Кои са най-желаните коледни подаръци в Златна рибка?

07-12-2020

Чудите се кои са най-желаните коледни подаръци в Златна рибка?!

Тази година имаме тайния списък на Дядо Коледа с коледните желания на стотици от вас. Вижте какво ще има под елхите на жените в България!

 

 

Ваучер Златна рибка е перфектният подарък за всяка дама, а и не само!

Удобството да се използва онлайн или във физически магазин Златна рибка, Ви предоставя пълната наслада да изберете най-подходящите продукти за вас! 
*Ако желаете ваучерът да се използва онлайн, трябва да го отбележите в коментар преди финализиране на поръчката. Ние ще приложим код за отстъпка, равен на сумата на ваучера. 

 

 

 

Лимитираните коледните комплекти на Philip Kingsley! 

Насладете се на специално селектирани продукти в луксозни кутии, имитиращи книги. Тази Коледа историите разказват за красивата и силна коса, а Philip Kingsley знае как да направи всяка история реалност!

 

 

 

Коледните комплекти на L'Oreal Professionnel!

Те предоставят селектирани продукти, събрани в празнични комплекти, с които косата ви ще е разкошна през празничните дни... а и след това!

 

 

 

Kerastase ви подарява луксозно коледно изживяване с лимитираните си празнични комплекти!

Изберете ревитализираща грижа за вашата коса или зарадвайте любимите хора!

 

 

 

100% натурални масла за лице ROZOBER с 25% отстъпка!

ROZOBER представя 4 незаменими масла за лице на основата на органично, сертифицирано, 100% чисто розово масло Rose Otto – еликсирът на младостта! Продуктите запълват бръчките, избистрят тена, хидратират сухите зони и свиват порите. Напълно натурални продукти!  

*Предложението важи до 31 декември за магазини Златна рибка и при поръчки онлайн

 

 

 

MAKEDA Botanics предлага най-висок терапеветичен клас етерични масла и композиции, добити от растения, отглеждани в естествената им среда, както и дифузери за ароматерапия.

Етеричните масла Makeda Botanics са добити чрез процес на парна дестилация с ниска температура и налягане, която гарантира оптималното запазване на ценните натурални компоненти. Когато избирате етерично масло Makeda Botanics вие избирате абсолютно чист терапевтичен продукт, който възстановява баланса в тялото, лекува и облекчава. 

*Продуктите се предлагат само онлайн

 

 


 

КОИ МАГАЗИНИ ЗЛАТНА РИБКА РАБОТЯТ?
 

Във връзка с извънредните мерки в страната, искаме да ви информираме, че все още можете да закупите любимите си продукти за коса от някои магазини Златна рибка, защото те работят за вас без почивен ден! Заповядате в рая за всяка жена! Очакваме ви в:

гр. София, бул. Витоша 58 - всеки ден между 10:00 - 20:00 ч.
гр. Пловдив, ул. Свети Климент 6 - всеки ден между 10:30 - 19:00 ч.
гр. Варна, ул. Шейново 4 -  всеки ден между 10:30 - 19:00 ч.

Напомняме ви, че можете да направите поръчка онлайн и да я получите в някой от избрoените магазини Златна рибка, без да плащате за доставка.

Продължаваме да приемаме вашите поръчки по всяко време онлайн!