Косата ти може да не изгори това лято. Филип Кингсли на помощ!

13-07-2017

Жарко слънце, морска вода, плувни басейни - всичко това може буквално да опустоши косата ти през лятото.
За щастие, на помощ идва най-новото от Philip Kingsley - серия за цялостна защита на косата и скалпа от слънцето Summer Solutions!

UV защитен спрей: Невидимият, но с видим ефект, изглаждащ спрей се грижи за косата през целия ден. Той я защитава от изсушаване и увреждане, и предпазва цвета от избледняване, причинени от UV лъчите, хлора и солената вода. Леката му консистенция не утежнява дори най-фините и тънки коси.

Крем “Плувна шапка”: За допълнителна защита, когато си във водата, се довери на "Плувната шапка", създадена специално по молба на първия олимпийски отбор по синхронно плуване на САЩ. Плътният снежнобял крем интензивно предпазва, хидратира и подхранва косата, докато плуваш или хващаш слънчев загар на плажа. Swimcap е носител на приза "Най-добра защита за косата от водата" на наградите на списание Harper's BAZAAR 2015.

Маска за скалп: През лятото е важно да с погрижим еднакво добре както за косата, така и за скалпа. Ето защо Филип Кингсли създава маска за след слънце, обогатена с алое вера и лайка, която облекчава неприятното усещане за сухота, сърбеж и дискомфорт, причинени от продължителното излагане на слънце. Също така, тя подхранва и хидратира кожата на главата в дълбочина.

UV спрей за плажен ефект: Едно от най-свежите попълнения това лято е спреят за плажни къдрици на "Гуруто на косата" Филип Кингсли.
С него не само ще постигнеш красива и свежа плажна визия, но и ще защитиш косата си от UV лъчите. Спреят има подхранващо действие и спомага за запазването на здравия вид на косата през цялото лято. 

Екипът на Златна рибка ти пожелава усмихнати слънчеви дни и здрава коса през цялото лято!
 

Виж още

Новата серия Philip Kingsley Summer Solutions ще откриеш и в магазини Златна рибка на адрес:

СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 0878 873 622
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884 163 432
ПЛОВДИВ MALL PLOVDIV ул. Перущица 8, тел. 0876 660 570
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 0878 873 519
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879 551 224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878 423 969