Кой е най-добрият продукт в натуралната грижа за коса?

09-02-2018

Представяме ви победителят! Най-добрият продукт в натуралната грижа за косата според читателите на списание ОК за 2017 г. след проведено гласуване! 


             O`right Bamboo!
 
   
 Най-зеленият шампоан в света! 


      Натурален, завладяващ, безвреден, очарователен и луксозен шампоан! Това е най-точното определение за шампоан Oright Bamboo Moisturizing! Но това, с което е най-специален е всъщност неговото действие върху косата - заздравяващо, хидратиращо и уплътняващо. 

Отгледай по-здрава, по-плътна и по-силна коса с Oright Bamboo Moisturising Shampoo!

Хидратира в дълбочина и задържа влагата вътре в косъма. Подхранва косата, възвръща нейната еластичност и я предпазва от накъсване и цъфтене. Шампоанът с бамбук Oright Bamboo Moisturising е специално създаден за суха и изтощена коса. Заздравява увредените участъци на косата, съживява и придава сияен блясък. 

Шампоанът 
Oright Bamboo Moisturising е съставен от над 97% натурални съставки и е обогатен със сертифициран чист екстракт от бамбук.

Бамбукът е най-сигурният източник на блясък и сила за косата. Сърцевината на бамбуковите стъбла съдържа укрепващата косата силициева киселина. Благодарение на силиция, бамбукът защитава и изглажда горния слой на косъма, насища косата с влага, подхранва и възстановява структурата на тънката, увредена и чуплива коса.

Шампоанът Oright Bamboo Moisturising е със сертификат за органичен произход от ЕС и естествени хидратиращи съставки.

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на Eo (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Масажирайте на влажна коса и изплакнете. Продължете с балсам с бамбук Oright.

Към шампоан Bamboo Oright