Купете Macadamia с -20% отстъпка! Тайната на красивата коса е разкрита!

25-03-2021

OIL-INFUSED HAIR REPAIR

Тайната на разкошната и лъскава коса е разкрита!

 

 

Ексклузивната формула на Macadamia не прилича на никоя друга грижа за коса на основата на масла. Всеки продукт на Macadamia съдържа патентованата комбинация PRO OIL Complex, която включва масла от макадамия и арган. Тези масла са ултра богати на Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини, които подхранват, попълват и възстановяват всеки косъм отвътре навън. 

Продуктите на Macadamia са толкова ефективни, че могат да намалят накъсването и цъфтежа на косата до 80% само с една употреба. 

ПРОДУКТИТЕ ЗА КОСА НА MACADAMIA СЕ СПРАВЯТ С:
1. ЦЪФТЕЖ / НАКЪСВАНЕ
2. ИЗТОЩЕНИ КРАИЩА
3. СУХОТА
4. ФРИЗИТА

КАКТО И НАЙ-ЧЕСТИТЕ ПРИЧИНИ ЗА УВРЕЖДАНЕ НА КОСАТА:

Macadamia оказва влияние на негативния ефект, който грубото разресване, термообработката, агресорите на околната среда и химическите процедури имат върху косата. Дори и изложена само на един от тези фактори, косата е склонна да стане суха, цъфтяща и изтощена. 
 
 

ВПЕЧАТЛЯВАЩИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ПЪРВАТА УПОТРЕБА
 

Продуктите на Macadamia намаляват накъсването и цъфтежа на косата до 80% само след една употреба.
 

ПРЕДИ

Увредена коса преди употребата на Macadamia: кутикулата на косъма е повдигната, неправилна и накъсана, което от своя страна дехидратира косата. Резултатът е суха, изтощена и склонна към накъсване и цъфтеж коса. 

СЛЕД
Коса след употребата на Macadamia: кутикулата на косъма е по-гладка и затворена, в резултат на което косата е по-силна, има по-голяма еластичност и е по-малко податлива на накъсване. Резултатът е хидратирана, гладка, мека и лъскава коса. 


ПАТЕНТОВАН PRO OIL COMPLEX
Всички продукти Macadamia съдържат патентован PRO OIL COMPLEX, който е комбинация от двете най-ценни и полезни масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Ключовата съставка е причината за несравнимата мекота и здравина, които продуктите придават на косата. 

МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ - Чудотворното масло се добива от ядките на дървото макадамия, което се среща в природата на Източна Австралия. Вълшебният еликсир е най-богатият източник в света на полезната Омега 7 мастна киселина, която подсилва косата и я насища с нужните ѝ хранителни вещества. Незаменимото действие на маслото, комбинирано с липиди, възстановява напълно увредената коса, възвръща нейната жизненост и я изпълва с диамантен блясък. 
 
АРГАНОВО МАСЛО - това златно на цвят масло се добива от аргановото дърво, което расте в Мароко. Богато е на витамин Е и мастни киселини, които възстановяват сухата, изтощена коса и придават огледален блясък. Маслото възвръща жизнеността и мекотата на косата, улеснява нейното разресване и запазва цвета на боядисаната коса наситен. Действието му предпазва косата при топлинна обработка и при излагане на вредните UV лъчи. 

Насладете се на истински здрава и разкошна коса с Macadamia! 
 
 
Купете Macadamia с -20% отстъпка

*предложението важи до 31 март при поръчка онлайн или за магазини Златна рибка в:
☑️ гр. София, бул. Витоша 58
☑️ гр. Пловдив, ул. Свети Климент 6
☑️ гр. Варна, ул. Шейново 4


Желаем ви приятно пазаруване!