Купи шампоан O'right и ще ти подарим еко чанта

01-08-2018

Скъпи клиенти, 

Златна рибка е ангажирана към каузата да запазим нашата планета по-чиста и по-зелена. Именно затова, ще подарим еко чанта на всеки от вас, който си закупи шампоан Oright от 250 мл. или 400 мл. 

Oright е световно призната компания в производството на органична козметика за коса

Всички продукти Oright са създадени от изцяло натурални съставки, без добавени вредни химикали. Те са единствените в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък.

Oright са известни със своята "зелена" политика и  създаването  на първият в историята шампоан, от който пониква истинско дърво - шампоан Tree in the bottle! Неговата 100% биоразградима бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея са от нетоксично соево мастило. Посадена, тя се разгражда в почвата в рамките на една година, а от нея пониква дърво.

Чантата на Oright е изработена от памучна тъкан, която не e претърпяла избелване или деформиране, за да запази своя натурален вид. Подходяща е за многократна упореба и е изключително лесна за носене. Този модерен и устойчив дизайн гарантира качество и дълготрайност. 

*Промоцията важи при покупка онлайн и за всички магазини Златна рибка! 

Избери шампоан Oright