Lalga - най-мощната грижа от океана с -20% до края на октомври

27-09-2018

Мили клиенти,

до края на месец октомври ще може да закупите всички продукти на Lalga с -20%!

 Lalga е с технология от океана за невиждани резултати. Подходяща за всеки тип коса, марката е интензивна грижа, която оставя траен отпечатък върху сетивата. 

В идеална комбинация от стари и нови технологии, ’Alga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгае и да ги използва да нейната крайна цел - защита и подмладяване на косата и скалпа.

Ревитализиращ комплекс, формулиран с микс от мощни съставки и дестилиран от най-устойчивия растителен живот на планетата – алгае. 
Изпълнена с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, LAlga доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата.  

Разработени да предпазват косата преди, по време и след излагане на ежедневните агресори на заобикалящата ни среда. Тежките химически увреждания, ежедневната употреба на сешоари и преси, сухотата, излагането на слънце, замърсявания или хормонални промени – всички тези признаци могат да бъдат заличени с революционните продукти на LAlga. 

*Предложението е валидно до края на месец октомври и за всички магазини Златна рибка, както и при пазаруване онлайн! 
 

Към продуктите на Lalga