L'Alga може да накара косата да расте по-бързо. Запознай се с новите супер продукти

29-07-2021

OCEAN TECHNOLOGY

Революционна формула по най-високи технологии, която кара косата да расте по-бързо! 
 
Ако искате да имате дълга и силна коса, трябва да знаете, че първото нещо, за което трябва да помислите, е здравето на скалпа.

Ако кожата на главата не е в оптимално здравословно състояние, то и косата няма да е. Подобно на суха почва, от която нищо не израства.



Феноменалната L'Alga знае как да накара косата ви да расте!
 

Шампоан SEAGROW енергизира скалпа и ​стимулира растежа на​ нова​ силна и здрава коса. Възстановява оптималните нива на хидратация в косъма и почиства кожата на главата.

Серум SEAGROWTH регенерира клетките, като забавя процесите на стареене. Стопира косопада и стимулира растежа на нова силна коса. Енергизира, балансира и почиства кожата на главата, засилвайки устойчивостта на космените фоликули и увеличава плътността.

Шампоан SEAGROW и серум SEAGROWTH спират косопада и ударно стимулират растежа на нова силна коса. Използвайте заедно за по-добър ефект.

 

Нека ви разкажем защо продуктите на L'Alga за стимулиране на растежа са толкова ефективни...


Морското алгае, растящо по скали, брегове и дълбоки тъмни води, се е адаптирало през вековете, като е развило богатство от минерали и витамини, които да му помагат да процъфтява в сурова екосистема: зимни бури, вълни, вятър и екстремно силни UV лъчи. 
L’Alga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за своята крайна цел - защита и подмладяване на косата и скалпа. Цялата тази магия е заключена в патентования комплекс AlgaNord 5тм, комбинация от 5 супер алгаета.
 

Този революционен комплекс е комбиниран с мощни регенериращи съставки, които стимулират растежа на косата
 
Комплекс AlgaNord 5™ във формулите на шампоан SEAGROW и серум SEAGROWTH, е комбиниран с биотин, ниацинамид, кофеин и ментол – супер съставки, които стимулират растежа на силна коса и видимо ревитализират скалпа.

✓ Кофеин - научно доказано е, че кофеинът увеличава клетъчната енергия като действа срещу протеина фосфодиестераза. Увеличава фактора на растеж на косата. 
✓ Биотин -  популярен е още като витамин B7. Той е водоразтворим В-комплекс витамин, който допринася за заздравяването на косата, предотвратява цъфтежа и изтъняването на краищата.
✓ Ниацинамид - водоразтворима форма на витмаин В3. Има антиоксидантни свойства и предпазва кожата на главата от свободни радикали. Засилва защитната функция и действа успокояващо.  
✓ Ментол - има мощно съдоразширяващо действие, което увеличава притока на хранителни вещества към корена.

 
L'Alga e козметика за коса от бъдещето, която дава резултати още сега! 
 
КУПИ СЕГА

Желаем ви приятно пазаруване!