Мили, приятели!

23-11-2017

Мили, приятели! 

 

Както вече знаете, на 24-и ноември, петък ще се състои нашият SHOCKING FRIDAY. Ще ви предложим шокиращи намаления на всички продукти с отстъпки от 20 до 50 %! Бихме искали да направим някои предварителни уточнения и предупреждения за този ден. 

 

Както споменахме, очаквайте забавяне на пратката. Ако я получите навреме, трябва да знаете, че сте някакво щастливо изключение! От наша страна сме се погрижили много бързо да обработим поръчките ви, но имайте предвид, че куриерските фирми са засипани с купища пратки. Проявете разбиране и търпение. Позвънявания и въпроси относно вашата поръчка няма да ускорят получаването, за съжаление. Все още не сме разбрали как Дядо Коледа го прави и го караме по стария начин :)))

 

Много продукти ще бъдат изчерпани и ние не гарантираме наличността на всички продукти. Колкото по-бързо реагирате, толкова по-голям е шансът ви да закупите това, което желаете. Всъщност е съвсем нормално да има изчерпване на продукти и това не е причина за недоволство или лоша услуга. 

 

Заредете се с позитивно шопинг настроение, положителни емоции и смело напред! Пожелаваме ви един вълнуващ и шокиращ петък. 

 

Ваша вярна, 

Златна рибка