Направете си луксозен подарък днес, в деня на необвързаните!

11-11-2021

Златна рибка е официален Kérastase партньор за България. 

Направете си специален луксозен подарък в деня на необвързаните. Знаем, че заслужавате нещо истински специално, затова ви предлагаме нашата луксозна селекция от продукти за грижа за косата Kérastase. Най-обичаните продукти на марката са тук, за да поглезят сетивата и да ви отведат на пътешествие, изпълнено с чудеса. Чудеса, за вашата коса.
 
ЗВЕЗДНИ ПРОДУКТИ, КОИТО ВИ ОЧАКВАТ
 
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО, маската от луксозната серия Chronologiste. Тя действа на скалпа и дължините на косата, незабавно преобразява, като придава дълготрайна хидратация и мекота. Насладете се на блестяща и ревитализирана коса.
 
ОТКРИЙТЕ
СИЛАТА Е НА ВАША СТРАНА със серума от серията Genesis. Той е предназначен за коса, склонна към косопад. При ежедневна употреба продуктът успокоява кожата на главата и подсилва естествената защитна бариера на скалпа. Косата е по-силна и красива, с по-здрав вид.
 
ОТКРИЙТЕ
КЛЮЧЪТ КЪМ СИЛНАТА КОСА е ваната Genesis. Подходяща за фина или склонна към омазняване коса, която се накъсва по дължините, тя подсилва, омекотява и хидратира косата от корена до връхчетата, оставяйки чувство за лекота.
 
ОТКРИЙТЕ
ВАШАТА КОСА Е БЕЗЦЕННА, а за нея имаме интензивна грижа с ценни масла. Олиото Elixir Ultime подхранва и осигурява топлинна защита за косата. Хидратира по дължините и изглажда, за дълготраен контрол на фриз ефекта. С него вашата коса ще бъде ревитализирана, лека и блестяща.
 
ОТКРИЙТЕ
ВРЕМЕ Е ЗА ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА за изсветлена и руса коса. Балсамът от серията Blond Absolu обединява подхранващата сила на маска и леката формула на балсам, за да осигури на косата ви възстановяване и подхранване без утежняване.
 
ОТКРИЙТЕ

КЛЮЧЪТ КЪМ КРАСИВАТА КОСА Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ!

Подарете изискано изживяване на вашата коса и отключете нейното великолепие. 

 
ОТКРИЙТЕ ПРОДУКТИТЕ

Желаем ви приятно пазаруване!