Най-доброто от Alterna в комплект + подарък!

02-03-2017

Истински лукс!

Безспорно няма по-точно определение за Alterna. Екстракти от хайвер и бамбук, хиалуронова киселина, масло от семена на френско грозде и още редица вълшебни за косата съставки се крият в прецизните формули на Alterna.  

Знаем, че винаги държиш да получаваш най-доброто за себе си и обичаш да се глезиш с лукс! Какъв по добър повод да направиш на себе си или на любим човек луксозен подарък от Alterna за 8-ми март?

Това е твоят момент!



Alterna Ten: Перлата в короната!

Перфектната комбинация от десетте ключови и най-скъпи натурални съставки, превръщат обикновените коси в необикновени само след едно нанасяне. Интензивна подмладяваща хидратация, сила и брилянтен блясък са само малка част от ползите, които дава Alterna Ten на косата. Наслади се на най-доброто и вземи шампоан, балсам и маска от серия TEN на Alterna с над 40% отстъпка.

Caviar Moisture: Истинска трансформация за сухата коса!

С високо съдържание на хайвер, витамин С, аge-control complex, линията осигурява интензивна хидратация, оставяйки косата копринено мека и блестяща. Ако косата ти е суха и искаш отново да видиш блясъка ѝ – купи шампоан и балсам Caviar Moisture и вземи подарък хидратиращо мляко Alterna Caviar Moisture Milk 150 мл на стойност 68 лв.

Caviar Volume: Обем, повече обем, двойно повече обем!

Хайвер, морски екстракти, кератин и витамини подсилват всеки косъм от вътре навън, придават плътност и повдигат косъма от скалпа. Ако жадуваш да имаш плътна, въздушна и пълна с блясък коса, купи шампоан и балсам от Caviar Volume и вземи подарък магически спрей за изключителен обем на стойност 68 лв.

Caviar RepairX: Интензивно възстановяване с хайвер!

Колекцията Caviar RepairX е така нужното чудо за изтощената и увредена коса. Клинично доказани формули възстановяват, реконструират и възобновяват косата в множество направления, правейки я по-гладка, по-мека и по-блестяща. Купи сега шампоан и балсам от серията и вземи подарък удължаващ еликсир Alterna Caviar RepairX Lenghtening Elixir 50 мл на стойност 78 лв.

Към Alterna

Предложенията са валидни до 8-ти март (включително) или до изчерпване на количествата за поръчки онлайн и покупки в магазин Златна рибка на адрес София, бул. Витоша 58.


* При интерес може да бъде направена заявка и в останалите магазини Златна рибка с адреси:

СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884163432

ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 032621461

ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879551224

БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878423969