Не спират да валят подаръци в Златна рибка!

05-03-2017

Специално за НЕЯ!

3 дни остават до най-нежния и мил празник – 8-ми март. И тази година Златна рибка ще те накара да се чувстваш специална, още по-красива и неотразима на празника си с най-доброто в грижата за косата, събрано в разкошни комплекти с подаръци.

Ако все още избираш перфектния подарък – виж нашите специални предложения за специалната жена!

Комплект Macadamia Косата ти заслужава този лукс!
Със силата на маслата от макадамия и арган, шампоанът Macadamia Rejuvenating покорява всяка коса. Блясък, подхранване и кадифена мекота, са само част от магичните му свойства. При покупка на Кралицата на маските - Macadamia Deep Repair 236 мл получаваш шампоан Macadamia Rejuvenating 100 мл подарък.


Lakme Bio Argan: Линията, която слага край на цъфтежа!

Нежен шампоан и маска, създадени от 100% био арган, насищат косата с нужната хидратация, подобряват еластичността и свеждат до минимум накъсването. В комплект с любимото био арганово олио превръщат косата ти в това, което искаш да бъде - силна, блестяща, жива и кадифена на допир. Купи шампоан и маска Lakme Bio Argan и вземи подарък аргановото олио 125 мл.

Комплект Eprouvage: Ускори растежа! 
Тя има нежни и гъвкави „бодлички“. С нея масажът на скалпа се превръща в СПА терапия. С нея губиш значително по-малко коса при разресване. Тя е четката за коса и скалп Eprouvage и е твоят подарък при покупка на възстановяващите шампоан и балсам Eprouvage Fortifying.


Комплект CHI: Копринено докосване! 
Известен като „коприната на CHI”, комплексът превръща сухата и изтощена коса в скъпоценно бижу. Наситен с копринени и пшенични протеини, той прониква в косъма и заздравява неговата структура до съвършенство. Купи възстановяващия комплекс CHI Silk Infusion 177 мл и вземи подарък шампоан за третирани коси CHI Infra Shampoo 355 мл.

Запалихме интереса ти, нали :)

Към Zlatnaribka.com

Предложенията са валидни до 8-ти март (включително) или до изчерпване на количествата за поръчки онлайн и покупки в магазини Златна рибка на адрес:
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884163432
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 032621461
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879551224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878423969