Ново! AVANT - холистична грижа за млада и сияйна кожа

30-06-2022

Skincare to share

Когато наука и природа работят в синергия, за да направят кожата млада и сияйна!
 

От AVANT са посветени на изследването на ползите от естествените съставки и използването на модерни научни техники за създаване на продукти, които озаряват и подмладяват кожата, изключително богати на хранителни вещества. 


Проучвайки внимателно всяка съставка в продуктите, от AVANT комбинират ползите на природата и науката, за да постигнат своята цел - да ви накарат да се чувствате уверени в собствената си кожа.
 
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ФОРМУЛИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ
Заедно с екип от учени и дерматолози от цял свят, от AVANT комбинират най-новото от съвременните научни технологии с магичния свят на природата, за да създадат революционни формули, които трансформират кожата отвътре-навън. Всяка съставка е внимателно проучена и подбрана, а резултатите са здрава, сияйна и подмладена кожа.
✓ Подмладяват кожата
✓ Попълват бръчките и фините линии
✓ Отпушват порите
✓ Изглаждат текстурата
✓ Изравняват тена
✓ Придават сияен вид
✓ Стягат отпуснатата кожа
✓ Повишават еластичността
✓ Хидратират в дълбочина
✓ Регулират омазняването

Продуктите на AVANT помагат да разкриете пълния потенциал на кожата си и да предефинирате връзката с нея, за да я превърнете в неизчерпаем източник на самочувствие, щастие и красота.


Опаковките на AVANT олицетворяват философията и ценностите им.

Основните съставки, използвани във всеки продукт, са отпечатани на лицевата страна на опаковките, а на гърба ще откриете подробно как действат тези съставки. Уникален ритуал за красота е отпечатан и споделен от третата страна на всяка кутия.
 
✓ Age Defy+ - за уморена, застаряваща и чувствителна кожа и при липса на еластичност с анти-ейдж ефект

✓ Age Nutri Revive - за разширени пори, неравномерен тен, фини линии, сухa кожа и загуба на еластичност с анти-ейдж ефект

✓ Age Restore - за равномерен и матиран тен, без излишен блясък, с анти-ейдж ефект
 
 
Открийте AVANT сега