НОВО! Италианската гордост в продуктите за коса - Compagnia Del Colore

11-11-2019

Представяме ви продуктите за грижа на косата - Compagnia Del Colore! 

Максимални резултати в най-кратки срокове, благодарение на всеобхватни проучвания, основани на изключителни патенти. 

Продуктите Compagnia Del Colore са "празник за косата"! Вдъхновяващи, иновативни съставки са безкомпромисни в грижата за всеки косъм. Осигуряват дълбоко подхранване и хидратиране, както и решаване на специфични проблеми на косата и скалпа.


 

Възстановяване по италиански със серията Cappuccino Reconstruction! 

Кремообразна млечна пяна, интензивен аромат на кафе, както любовта и вниманието, които отиват в подготовката му, са съставките за перфектното капучино - един от популярните символи на Италия!

Compagnia del Colore интерпретира тази много обичана рецепта, за да създаде своята линия за възстановяне и реконструкция на косата с капучино! Формулата комбинира най-добрите съставки и авангардни технологии, за да представи иновативна и функционална гама от продукти, които успешно връщат силата и красотата на косата. , които търсят максимални резултати в най-кратки срокове, при пълно спазване на косата, кожата и околен свят. 

 

Защо не почерпиш косата си с едно "смути за коса"?

Два от най-иновативните продуктa на марката - смутита за коса! Те с лекота запечатват цвета на боядисаната коса, хидратират в дълбочина сухите краища, възстановяват увредените участъци и изпълват косъма с блясък и мекота! 

Смути Манго озарява и съживява цвета на боядисаната и изтощена коса.
Смути Жожоба хидратира в дълбочина сухата и изтощена коса.

Всички продукти Compagnia Del Colore са налични в магазини Златна рибка, както и онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване!

Разгледай продуктите Compagnia Del Colore