Ново! Makeda Botanics - 100% натурални етерични масла за здравословен и балансиран живот

04-05-2020

 

НОВО! Представяме ви Makeda Botanics - 100 % чисти етерични масла за балансиран и здравословен живот.

Makeda Botanics предлага 100% чисти етерични масла и готови композиции за ароматерапия, от растения, отглеждани в естествената им среда. Ароматерапията е вид алтернативна медицина, която използва ароматни етерични масла за справянето с редица здравословни проблеми или пък предотвратяването на други. 

Основни ползи на ароматерапията с етерични масла:
✔ антибактериално и антивирусно действие
✔ намалява нивата на стрес
✔ действа благоприятно при проблеми със съня
✔ поддържа ума фокусиран
✔ облекчава симптоми на сезонни алергии и грип
✔ подобрява имунната бариера на организма
✔ помага при депресия и тревожност
✔ повишава тонуса
✔ подобрява настроението

Етеричните масла могат да се извличат от различни части на растенията като цветове, листа, корени, стъбла и кора. Човечеството познава и използва ароматните свойства на растенията повече от 5000 години.

Молекулите на етеричните масла са изключително малки и могат да проникнат през клетъчната стена, а някои от тях дори през кръвно-мозъчната бариера. Ключова полза на етеричните масла, която стои в основата на отличните им терапевтични качества, се дължи именно на способността на етеричните масла да преминават клетъчната стена и да помагат на организма да се справи по-лесно и бързо с вирусите и бактериите, както и да се освободи от натрупаните токсини и да повлиява благотворно при депресия, тревожност и стрес. 

Обонянието е едно от най-силните сетива на човека. Усещайки даден аромат, умът ни е способен да ни върне далеч в миналото или да ни припомни конкретни събития и преживявания. Почти всеки нерв в тялото трябва да предаде сигнал през гръбначния мозък, за да стигне до мозъка, но само обонянието има директна връзка с него. Вдишването на етерични масла въздейства 20 пъти по-бързо и по-ефективно, отколкото вътрешният им прием под формата на отвара или чай. Различните аромати имат значителен ефект върху физическото, емоционалното и ментално здраве на човека. 

Етеричните масла Makeda Botanics са: 


✔ 100% чисти, висококачествени етерични масла, добити чрез парна дестилация или студено пресоване. 
✔ Неразредени, високо-концентрирани, без добавени синтетични аромати. 
✔ Наситен и плътен аромат, който се усеща дълго след употреба.
✔ Съдържащи всички молекули и природни елементи, необходими за ефективна ароматерапия.

С любов от природата за Вас! ♡ 

Желаем Ви приятно пазаруване!

Разгледайте Makeda Botanics