Ново от Alterna! Луксозна колекция за защита на цвета Caviar Infinite Color Hold

21-07-2017

Още по-дълготраен цвят и луксозен блясък!
 
Това обещава най-новата линия на Alterna - Caviar Infinite Color Hold.
Мощни комплекси за защита на цвета от избледняване, борба с признаците на стареене, хидратация, интензивен блясък...
Какво повече може да си пожелае една боядисана коса?!

Продуктите от серията са обогатени с екстракти от листа на малина и слънчогледово масло, известни с богатото съдържание на витамини А, С и Е и есенциални мастни киселини, които осигуряват най-високо ниво на UV протекция и мощна защита на цвета от избледняване.
 
Alterna Caviar Infinite Color Hold пленява с опияняващ аромат на зелен чай и малина, преливащ в освежаващи плодови и флорални нотки.

Шампоан Infinite Color Hold: Шампоанът Alterna Caviar Infinite Color Hold обогатява косъма с мощни антиоксиданти за изключителна UV защита на боядисаните коси. С нежна и щадяща формула без сулфати, той подхранва в дълбочина, предотвратява избледняването на цвета и възстановява загубената по време на химическите процедури хидратация.

Балсам Infinite Color Hold: Балсамът Alterna Caviar Infinite Color дава на цвета невероятна яркост и удължава блясъка, мекотата и гъвкавостта на косата. Той забавя отмиването на пигментите и осигурява до 60 дни по-дълготраен цвят и блясък. Нежната му формула, с високо съдържание на антиоксиданти, витамини и Омега 3 мастни киселини се грижи цвета да не избледнее, като в същото време хидратира косъма в дълбочина.

Серум Infinite Color Hold: Концентриран серум с двойно действие, който освежава и съживява цвета, като подчертава блясъка на боядисаната коса. Серумът обгръща всеки косъм с безтегловен защитен UV воал и подхранва в дълбочина.
Подходящ е за всеки тип боядисана коса, нуждаеща се от защита и подсилване на интензитета на цвета и блясъка.

Спрей Infinite Color Hold: Спрей за подсилване на блясъка и защита от вредните UV лъчи. 
Притежава ултра-лека формула, богата на ценни съставки, които подхранват, предпазват косъма от външните агресори и “заключват” дълготрайно цвета. Спреят е финалната стъпка от серията Caviar Infinite Color за защита и подсилване на интензитета и ослепителния блясък на боядисаната коса.

Новата серия Alterna Caviar Infinite Color Hold ще откриете и в магазини Златна рибка на адрес:


СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 0878 873 622
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884 163 432
ПЛОВДИВ MALL PLOVDIV ул. Перущица 8, тел. 0876 660 570
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 0878 873 519
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879 551 224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878 423 969