Ново от IKOO! Представяме ти новите скрабове за по-здрава коса

07-02-2020

НОВО от IKOO! Два скраба, които почистват и заздравяват скалпа!

Ексфолирането на кожата на главата е изключително важно за поддържане на здрави коса и скалп! Серията Scalp Scrub съдържа два скраба – за дълбоко почистване и за обем, подходящи за всеки тип коса.
 
Веган / без алкохол / без силикони / без минерално олио 

IKOO Volumizing Scalp Scrub е обогатен с минерална глина от Мароко и кафява захар. Скрабът почиства ефективно кожата на главата и създава зашеметяващ обем от корена. Добавената минерална глина премахва прекомерното омазняване, а кафявата захар почиства скалпа в дълбочина. 

 

IKOO Cleansing Scalp Scrub е скраб за скалп, обогатен с морска сол за интензивно и дълбоко почистване. Eфективно отстранява натрупаните замърсявания, мъртви клетки и остатъци от стилизиращи продукти. Съдържа екстракт от хибискус, който премахва ненужното омазняване на скалпа.

 

Това не е всичко...

Новото тайно оръжие на идеално гладката и обемна коса е луксозният гребен за тупиране и разресване IKOO Please to Tease. Защо да изберете една функция, когато може да имате две? Тънката част на гребена е предназначена за разресване, като лесно се справя и с най-заплетените възелчета, без да уврежда или скубе косата. Другата част на гребена - с двойния ред зъбци, с лекота тупира косата, за да придаде зашеметяващ обем. 

 

*Ще откриете новите продукти на IKOO във всички магазини Златна рибка и оналйн.

Желаем ви приятно пазаруване!

Към новите продукти IKOO