Ново от IKOO! Серуми за здрав и спокоен скалп ✅

10-03-2022

SCALP COMFORT

Здравата коса започва от здравия скалп, а новите серуми Dare to Scalp Care на IKOO са доказателството за това!
 
Грижата за скалпа е новата must-have грижа за коса и серуми Dare to Scalp Care са потвърждението за това. Формулирани с добре познати и ефективни съставки, серумите за скалп на IKOO са създадени в полза на кожата на главата. Дневният серум за скалп хидратира и осигурява UVB защита, докато нощният серум за скалп уплътнява косата и успокоява раздразненията. 

Леката им формула на водна основа ги прави подходящи за всеки тип скалп, включително и мазен.


ОТКРИЙТЕ НОВИТЕ СЕРУМИ DARE TO SCALP CARE НА IKOO

 
 Дневен хидратиращ серум за скалп Day Scalp Serum
 
Поддържа скалпа хидратиран през целия ден, като едновременно с това ефективно защитава от вредните UVВ слънчеви лъчи. Той спомага за ексфолирането на мъртвите кожни клетки и остатъците от замърсявания по скалпа, придавайки свежо усещане. Формулата му включва лимонена и хиалуронова киселини, които ексфолират и хидратират скалпа, без неприятно усещане за „опъната“ кожа. 

 Нощен успокояващ серум за скалп Night Scalp Serum
Грижи се за косата и скалпа, докато спите. Той укрепва корените, сгъстява косата и успокоява сърбящия скалп. Подхранва кожата на главата в дълбочина и стимулира растежа на по-плътна и гъста коса. Формулата му включва комбинация от екстракт от червена детелина и биотин, които подхранват в дълбочина и сгъстяват косата от корените, докато аминокиселинен пептид активно се бори с косопада, намалява сърбежа и успокоява раздразненията. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Разклатете добре преди употреба, за да се активират съставките. Разделете косата на сектори и нанесете от серума върху скалпа с помощта на пипетата. Масажирайте до пълното абсорбиране на продукта. Не изплаквайте.
 
 
Открийте серуми Dare to Scalp Care на IKOO

Желаем ви приятно пазаруване!