Ново от LAKME! Открийте линия TEKNIA Scalp Care - грижа за микробиома на скалпа

09-05-2022

#feelpretty

ГРИЖА ЗА МИКРОБИОМА НА СКАЛПА

Хармонията между косата и скалпа.
 

СКАЛПЪТ: УНИКАЛНА ЕКОСИСТЕМА

Скалпът е подобен на други кожни участъци по тялото, но има специфичен микробиом, който го прави уникална екосистема. Всяко нарушение в баланса на тази екосистема води до дисфункционалност на скалпа, която се проявява под формата на пърхот, косопад, прекомерно омазняване или сухота и чувствителност. Микробиомът се отнася до генетичния материал на всички микроорганизми в определена среда, наречена микробиота.


Линията TEKNIA SCALP CARE е вдъхновена от философията за по-добро разбиране на пряката връзка между скалпа и косата. Хармонията между кожата и нейната микробиота е от съществено значение за здравите скалп и коса.

В лабораториите на LAKME са проведени щателни изследвания за персонализиране на всяка продуктова линия: DETOX, PURE, VITAL и RELIEF.

Над 25 години опит и изключителен напредък в науката позволиха разработването на иновативна формула за всяка линия.

ОТКРИЙТЕ ПРОДУКТИТЕ TEKNIA SCALP CARE
 

Серия VITAL предлага стимулиращи и ревитализиращи продукти, които предотвратяват косопада и възстановяват жизнеността и плътността на косата.

 89% по-малко косопад
 52% повече капилярна плътност

 

Серия RELIEF предлага успокояващи, възстановяващи и хидратиращи продукти за чувствителен скалп, които ефективно облекчават раздразненията и възвръщат комфорта на кожата на главата.

 76% по-малко раздразнения
 76% незабавен успокояващ ефект

 

Серия PURE балансира скалпа и регулира прекомерното производство на себум. В резултат косата се запазва чиста и свежа за по-дълго време.

 66% по-малко омазняване

 

Серия DETOX балансира микробиотата на скалпа и ефективно премахва мазния или сух пърхот. Имат приятно охлаждащо действие с ексфолиращ ефект.

 80% по-малко пърхот

 
 
Открийте продуктите TEKNIA Scalp Care

Желаем ви приятно пазаруване!