25-02-2020

Luxesse е луксозна анти-ейдж грижа за лице с тройно действие за млада, стегната и гладка кожа!

Обогатени с екстракт от черни перли от Таити и поднесени в елегантни и луксозни опаковки, продуктите от серията предлагат хармония от ефективност и съвършенство. Съдържат комплекс от ценни съставки, за да доставят усещане за лукс, финес и отлични резултати:

Активни съставки:

Черни перли от Южно море (Таити) - правят кожата копринено мека, изглаждат повърхността и балансират нивото ѝ на хидратация.

Червени водорасли - доставят на кожата мекота и хидратация, като образуват лек защитен филм. Доказано е, че екстрактът от червени водорасли намалява бръчките, като изглажда повърхността на кожата.

Масло от Пасифлора - подхранва кожата, като ѝ осигурява мекота и я хидратира в дълбочина.

Артемизия Абротанум - стимулира липидния синтез и стяга контурите на кожата.

Анти-ейдж крем с черни перли за суха кожа Phyris Luxesse Refill 50 мл

Луксозен крем с троен анти-ейдж ефект, предназначен за суха кожа. Леката и ефективна формула съдържа протеини от черни перли, които изглаждат кожата и я хидратират в дълбочина.
Phyris Luxesse Refill видимо намалява съществуващите бръчки и предотвратява появата на нови. Подобрява плътността и еластичността на кожата.
 
Кремообразната му текстура, с висока концентрация на масло от пасифлора, осигурява дълготраен комфорт дори и на най-сухата и чувствителна кожа. Тя се усеща подхранена, гладка и стегната. Коктейл от масла допринася за перфектните резултати! 
Мимическите бръчки са видимо намалени - в хармония с кожата!

 

 

Нощен анти-ейдж крем с черни перли Phyris Luxesse Sleep 50 мл
Луксозна нощна грижа с уникален троен ефект срещу признаците на стареене на кожата.
PHYRIS Luxesse Sleep е крем за интензивна грижа, в резултат на който кожата е кадифено мека, гладка и стегната.
Кремообразната текстура е богата на съставки, допринасящи за дълбока хидратация и активизиране на регенеративния ефект на кожата. Само след няколко дни се наблюдава намаляване на по-дълбоките фини линии и мимическите бръчки, а тенът е гладък, равномерен и освежен.

Еликсир за копринена кожа Phyris Luxesse Vision Face Lift 15 мл
Високоефективен еликсир с активно действие против стареенето на кожата. Мигновено подобрява цялостното излъчване, намалява фините линии и признаците на стрес и умора.
Богатият крем незабавно хидратира, фиксира и видимо намалява дълбочината на бръчките. В резултат кожата е мека и копринена на допир, а тенът равномерен.


 

Към продуктите на Phyris

Желаем Ви приятно пазаруване!