Ново от OLIOSETA! Открийте серия Smooth and Shine за идеално гладка коса

23-03-2022

Моринга - Арган - Ленено семе

Oro del Marocco Smooth and Shine е луксознa серия, която разкрива тайната на гладката коса, лъскава като коприна.
 
Продуктите са на основата на лечебни за косата масла от моринга, арган и ленено семе, които подобряват цялостното усещане за здравина, блясък и гладкост.

БОГАТИ НА НАТУРАЛНИ МАСЛА
 
МАСЛО ОТ МОРИНГА
Има високо съдържание на минерали и хранителни вещества с мощно антиоксидантно действие. То интензивно възстановява увредената коса, подобрява блясъка ѝ, изглажда я и улеснява разресването.
АРГАНОВО МАСЛО
Богато на витамин Е, Омега 6 и растителни мазнини, то има антиоксидантно действие и подпомага възстановяването на косата. Предпазва косъма от накъсване и цъфтеж.

МАСЛО ОТ ЛЕНЕНО СЕМЕ
Обвива косата в невидим филм, който я предпазва от агресорите на околната среда. Придава много блясък и защитава цвета на боядисаната коса от избледняване. Поддържа оптимални нива на хидратация в косъма. Подобрява еластичността.

ОТКРИЙТЕ ПРОДУКТИТЕ SMOOTH AND SHINE
 
Шампоан за изглаждане и блясък 250 мл

Нежно почиства косата и я прави гладка и копринено блестяща. Успокоява скалпа, преструктурира и разплита косата, като я дарява с гладкост и копринен блясък. Намалява статичното електричество, предотвратява накъсването и предпазва косата от „бухване“, дори при екстремно влажно време.

 
Маска за изглаждане и блясък 250 мл

Преструктурира фибрите на косъма, за да осигури гладка коса с копринен блясък. Подхранва в дълбочина и цялостно ревитализира косата. Възстановява увредените дължини и заключва оптималните нива на хидратация в косъма.

 
Арганово олио за изглаждане и блясък 100 / 30 мл

Моментално подхранва косата и я защитава по време на термообработка. Придава мекота, предотвратява косъма от накъсване и цъфтеж и изглажда стърчащите краища, без да утежнява. Предпазва косата от агресорите на околната среда.

 

ЛУКСОЗЕН ОРИЕНТАЛСКИ АРОМАТ
 
Ароматът е символ на абсолютната женственост. Насладете се на нежната прегръдка на най-красивите цветя с ориенталски нотки, които успокояват сетивата.
 
 
 
Открийте серия Smooth and Shine

Желаем ви приятно пазаруване!