Ново от PHILIP KINGSLEY! Bond Builder терапия за възстановяване преди шампоана

02-03-2022

 
NEW

Открийте бонд терапия Bond Builder за възстановяване на косата преди шампоана от PHILIP KINGSLEY!
 
Вдъхновена от холистичния подход на PHILIP KINGSLEY към грижата за косата, бонд терапията преди шампоан Bond Builder работи под повърхността на косъма, за да възстанови напълно уврежданията отвътре-навън. Доказано прави косата до 3 пъти по-устойчива на увреждане, като възстановява щетите, причинени от боядисване, честа употреба на преса и сешоар, както и грубо разресване. В резултат косата е мека, лъскава, видимо по-здрава и жизнена.
 

Косата е 3 пъти по-устойчива на увреждане.


ЗАЩО ЩЕ ВИ ХАРЕСА?

Бонд терапията Bond Builder се използва в една лесна стъпка, която се вписва във всяка рутина, без неудобството на специфично активиране в салона. Формулата е с усъвършенствана технология Advanced Bond Rebuilding, която се насочва към вътрешността на косъма, за да го възстанови и заздрави напълно.
Работи чрез защита на съществуващите връзки и повторно свързване на тези, прекъснати от боядисване, прекомерна употреба на преса и сешоар, както и грубо разресване. Резултатите издържат няколко измивания. Косата се усеща по-жизнена и устойчива на увреждане, а здравината ѝ се подобрява след всяка употреба.
КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

Навлажнете косата и нанесете по дължините и краищата. Оставете да подейства за минимум 10 минути (колкото по-дълго, толкова по-добре). Изплакнете обилно и измийте с шампоан. Използвайте веднъж или два пъти седмично, според нуждите на косата.

 
Открийте Бонд терапия Bond Builder

Желаем ви приятно пазаруване!