НОВО! Представяме ви Ellwo - супер луксозна шведска козметика за разкошна коса

13-04-2021

LIQUID LUX

Представяме ви Ellwo - новата супер наслада за коса! 

 

 

Съблазнителни, елегантни и ефективни - такива са продуктите на супер луксозната шведска козметика за коса Ellwo! Формулите с бленд от първокласни и ефективни съставки, положени в изискани опаковки, ви отвеждат към върховните бюти ритуали. Ellwo ви приканва в света на безграничния лукс, в който косата изглежда само по един начин - здрава, блестяща и супер жива от корена до върха!
 

Открийте пет серии, с които ще изпитате върховния лукс

 

Repairing За възстановяване


Серията Repairing възстановява напълно изтощената и увредена коса. Формулите на продуктите са на основата на алое вера, годжи бери, арганово масло и масло от авокадо, които заздравяват косъма и правят косата блестяща и еластична.

Серията включва: шампоан, балсам, маска и възстановяващо олио


Moisturizing За хидратация 


Серията Moisturizing утолява жаждата, дори на най-сухата коса. Формулите на продуктите са на основата на масла от арган, жожоба и маслини, които правят косата блестяща, жизнена и хидратирана.

Серията включва: шампоан, балсам, маска, олио за хидратация и термозащитен крем


Volumizing За обем


Серията Volumizing повдига всеки косъм от корена и уплътнява дължините, придавайки усещане за двойно повече коса. Формулите на продуктите са на основата на пантенол, който подхранва и заздравява косата, правейки я блестяща и плътна. 

Серията включва: шампоан, балсам и маска


Silver За тониране на руса коса


Серията Silver неутрализира нежеланите топли оттенъци от русата и бяла коса. Формулите на продуктите са на основата на виолетови микропигменти и пантенол, които подхранват и заздравяват косата, правейки я озарена и жизнена.

Серията включва: шампоан и балсам


Styling За стилизиране

 


Серията Styling предлага ефективни стилизиращи решения за оформяне на различни прически. Когато косата придобие форма, тя остава така! 

Серията включва: термозащитен спрей, термозащитен крем за къдрици, сух шампоан, пяна за коса и спрей за плажни къдрици



Интензивно съблазнителни, продуктите на Ellwo са луксозната доза, която прави косата ултра здрава, триизмерно блестяща и мека като кашмир. 

 
Разгледайте продуктите на Ellwo

Продуктите на Ellwo ще откриете онлайн на нашия сайт, както и в магазини Златна рибка.

Желаем ви приятно пазаруване!