16-12-2020


BEYOND GLOW вече в България!

Изключителна корейска козметика за съвършена кожа!

 

Глобалните лидери в света на красотата и технологията, Farouk Systems, Inc. и LG Household & Health Care, се обединиха, за да създадат високотехнологични, усъвършенствани и модерни продукти за клиентите си по целия свят. Дългогодишни лидери в своята област, двете компании споделят общи интереси в иновациите и етичните стандарти. Комбинирайки умения и знания в грижата за косата и кожата, съвместното обединение на двете компании предоставя на индустрията за красота своята експертност.

BEYOND GLOW Botanical Skin Care е изключителна корейска козметика от най-висок клас, която доставя мигновена хидратация и блясък на кожата. BEYOND GLOW предлага здравословен ритуал, с който ще постигнете максималния потенциал на своята кожа за красота и младежко излъчване. Богата на премиум съставки, BEYOND GLOW е фокусирана върху постигане на видими резултати с лесни стъпки. 

С ексклузивния Moisture Complex, който съчетава редки съставки като пшеничен кълн и бамбук от корейския остров Джеджу. Запазвайки силата на суровите съставки, ежедневната рутина включва почистване, изглаждане и интензивно подхранване. Създадени от корейски гуру, който използва вековни традиционни корейски рецепти.

 


ПРЕДИМСТВА НА BEYOND GLOW:

✓ Формули с комплекс за интензивна хидратация, включващ растителни екстракти, пшенични кълнове и бамбук от остров Джеджу
 Мигновена хидратация с дълготраен ефект за оптимално здрава кожа
 Естествени ботанически съставки
 Кожата придобива младежки, сияен блясък и свежо излъчване
 Лесни за употреба продукти в домашни условия


ЦЯЛОСТЕН РЕЖИМ ЗА СЪВЪРШЕНА КОЖА

 

 

- Луксозно почистващо олио за лице Cleansing Oil
- Луксозна почистваща пяна за лице Foam Cleanser
- Луксозен изглаждащ пилинг гел за лице Smoothing Peeling Gel
- Луксозен хидратиращ балансиращ тоник за лице Moisture Balancing Toner
- Луксозна хидратираща есенция за съвършена кожа Moisture Essence
- Луксозен хидратиращ крем за околоочния контур Moisture Eye Cream
- Луксозен крем за екстремна хидратация Moisture Boost Cream
- Луксозен крем за лека хидратация Aqua Boost Cream


НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ОТ КОРЕЙСКИЯ ОСТРОВ ДЖЕДЖУ

 

Остров Джеджу, познат още като „островът на Боговете“, е един от най-чистите райони на Земята. Той е екологично съкровище, включващо: вулкан, живописни гледки, тропическа флора и традиционна култура.
 
Натуралната корейска козметика за кожа BEYOND GLOW използва висококачествени растителни продукти и съставки, събирани от местните жители на остров Джеджу. Съставките се обработват с помощта на специални технологии, които максимизират ефикасността, която помага да се запази силата на суровите съставки.

Възползвайте се от природата чрез древни философии, BEYOND GLOW предоставя на света енергията на растенията и тайната на корейската красота!

 
 
 
 

 

 

Разгледайте BEYOND GLOW

 

*Ще откриете продуктите на BEYOND GLOW в магазини Златна рибка и на нашия сайт.

Желаем ви приятно пазаруване!