Ново! Представяме ви NEUMA! За впечатляващи резултати

21-08-2020

Скъпи приятели, 
имаме удоволствието да ви представим 
американската високоефективна козметика за коса NEUMA!


NEUMA доказва, че отличното представяне, бързите резултати и грижата за здравето могат да вървят ръка за ръка.

NEUMA, на гръцки „pneuma“, означава дишане, вдъхновение, дух, живот – елементът, от който всички останали произхождат. Мандалата, използвана в логото, е символ на целостта и представлява космическа диаграма, която напомня за нашата връзка с безкрайността на вселената -  всичко, отвъд материалното и духовното. Тя символизира живота, който никога не свършва.

Американската марка NEUMA използва най-добрите органични съставки във формулите на своите продукти, старателно селектирани от цял свят, а пленяващите аромати са получени, благодарение на благоуханни етерични масла. NEUMA произвежда самостоятелно своите продукти, което осигурява несравним контрол на качеството във всеки един етап от тяхното разработване.

Без скрити вредни съставки. Каквото има на етикета, това има и в бутилката! NEUMA се гордее със своята прозрачност да не използва съставки, известни като: сенсибилизатори на кожата, ендокринни разрушители, невротоксини, канцерогени или такива, които вредят на околната среда.

NEUMA е настоящето. NEUMA е бъдещето. NEUMA е козметиката за коса, която винаги сте търсили! Тя е съзнателният избор да бъдете по-добри от вчера - към себе си и към планетата. Зад NEUMA стоят десетилетия опит в търсенето на новаторски системи в грижата за коса, които отговарят на резултатите на най-високия клас марки, без това да вреди на здравето или на околната среда.   

NEUMA прави косата по-красива, отколкото някога сте си представяли, че ще изглежда!
 

ОТКРИЙТЕ ВИСОКОЕФЕКТИВНИ СЕРИИ ПРОДУКТИ ЗА КОСА

NeuMoisture Хидратация

Серия NeuMoisturе е подходяща за суха и изтощена коса. Рехидратира и възстановява загубените нива на влага. Продуктите предпазват цвета от избледняване, правят косата витална и подготвена за всеки тип прическа. 

ReNeu Рестарт за всеки тип коса

Серия ReNeu е подходяща за рестарт и ревитализиране на всеки тип коса. Леките и подхранващи формули на продуктите подобряват състоянието на косата и скалпа, като същевременно защитават цвета. Използвайте ежедневно или веднъж седмично за освежаване.

 

NeuVolume Обем

Серия NeuVolume е подходяща за всеки тип коса, която се нуждае от повече обем. Продуктите придават дълготраен обем на всеки отделен косъм без утежняване. Предпазват цвета на боядисаната коса. Резултатът е видимо по-гъста и обемна коса. 

NeuSmooth За изглаждане на суха и изтощена коса

Серия NeuSmooth е подходяща за суха, изтощена, накъсана и заплетена коса. Продуктите от серията правят косата съвършено гладка и лъскава, като премахват фриза и същевременно с това защитават цвета. Резултатът е разплетена коса без стърчащи краища.

NeuBlonde Platinum Руса коса

Серия NeuBlonde Platinum е иновативна серия за неутрализиране на топли оттенъци на руси, платинени, сребърни коси, както и такива с кичури. Формулирани с естествени съставки, продуктите са подходящи за ежедневна употреба, правейки русите коси искрящи и красиви.

NeuRepair Лечебно арганово масло за възстановяване

Аргановото масло NeuRepair е подходящо за подхранване на сухи и изтощени коси. Хидратира и предпазва от загуба на влага. Леката и немазна формула прави косата копринено мека.

NeuStyling Стилизиране

Серия NeuStyling предлага стилизанти за постигане на всяка прическа, която си представите! Всички продукти от серията са влагоустойчиви, антистатични и водоразтворими. Осигуряват надеждна термозащита и създават дълготрайна фиксация с памет. 

NeuControl Фиксиране на прическата

Серия NeuControl предлага лакове за фиксиране на прическата на всеки тип коса. Изключително изпълнение, независимо дали желаете да постигнете гъвкав ефект или супер издръжливост. 

 

ТЕСТВАЙТЕ ВИСОКОЕФЕКТИВНАТА NEUMA

Получавате подарък тестери на NEUMA по ваш избор с всяка покупка над 35 лв. Може да ги изберете при финализиране на поръчката онлайн или на място в магазин Златна рибка. Заповядайте на пътуване в бъдещето и открийте нови граници в козметиката за коса!

*Предложението важи до 31 август /включително/ за магазини Златна рибка и онлайн. 


Може да закупите всички продукти NEUMA от магазини Златна рибка и онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

Разгледайте NEUMA