НОВО! Представяме ви премиум марката ECRU NEW YORK за първи път в България

21-09-2020

НОВО! Потопете се в изключителния лукс с ECRU New York!

Екрю е цвят - елегантен, непреходен, луксозен! Винаги подходящ, винаги стилен и класен. Аристократичен, като низ от перли. ECRU New York е американска марка с дълбоки корени и традиции. 

Ултра престижна козметика за коса, подходяща за модерната жена - жената, която е дръзка, секси и свободна! Продукти, с които с лекота творите шармантни прически с неописуем блясък и съвършени форми. Свръх луксозни формули с леки текстури и най-висок клас съставки.

ПРОДУКТИ, КОИТО ПРАВЯТ ПРИЧЕСКИТЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ДОСТЪПНИ И ЛЕСНИ У ДОМА!



Зад всяка красива визия стои вдъхновение, а зад всяка съвършена прическа – ECRU New York!

Продуктите на ECRU New York са формулирани с изключително ценни съставки и създадени по високи технологии. Стволови клетки, хидролизирана коприна, протеини, биотин, алое вера, естествени масла и редки съставки са тайната на блясъка, здравината и еластичността на косата, обгрижена с продуктите на ECRU New York. Изключително ефективните стволови клетки подхранват кожата на главата, стимулирайки клетъчния обмен, като по този начин осигуряват оптимален растеж на косата. 
С новаторска технология, която използва екстракт от Възкръсващо растение /Пустинна роза/, което може да бъде изсъхнало повече от 10 години  и само за 3 часа при досег с вода да се събуди за живот. Едно изключително растение, което реактивира процеса и връща към живот вече загинали клетки!  Същата магия се случва и с безжизнената коса - тя е ревитализирана, хидратирана, възстановена и заздравена. 

ИСТОРИЯТА 
 

Основана от професионални стилисти, ECRU New York вече 45 години разчупва стандартите в професионалната грижа за коса. За марката „професионална козметика за коса“, означава буквално личния принос, отношение и работа на професионалисти за създаване на продукти, които придават вид на косата като след посещение при фризьор. Марката взима предвид последните тенденции при прическите и новите техники в подстригването, за да отговори на потребностите на своите потребители. 


*Ще откриете всички продукти на ECRU New York в магазини Златна рибка и онлайн.

Желаем Ви приятно пазаруване! 

 

Разгледай ECRU New York