НОВО! Система за възстановяване и защита i.plex от Lakme

04-06-2018

Косата ти е изтощена, подлагаш я на химически процедури или просто искаш да я поддържаш здрава? Представяме ти i.plex от Lakme! 

Система от няколко стъпки, която ще предпази косата ти по време на боядисване, трайно къдрене или изправяне и дълбоко ще я възстанови.

1. Професионална система за защита и възстановяване Lakme I.Plex – 2 стъпки за тотално преобразяване на косата: 

   - Укрепваща грижа Lakme I.Plex 1 Bond Strengthener 100 мл – можеш да добавиш директно в боята или да направиш самостоятелна терапия. Повишава устойчивостта от накъсване на косъма с 44% и реконструира увредените участъци.

   - Кератинов реконструктор Lakme I.Plex 2 Keratech i.power 2 броя х 100 мл – Забавя процесите на стареене на косата и възстановява здравината на всеки косъм до 94%. Естествен кератин, обогатен с масла от таитянско манои и макадамия, за да си сигурна, че ще имаш здрава, мека и блестяща коса.

2. Дълбоко подхранваща маска Lakme I.Plex 3 Hair Protection 100 мл – Съдържа ценните съставки на стъпки 1 и 2, за да задържиш максимално дълго резултатите от грижата i.plex. Не съдържа парабени, PEG и минерални масла. Предпазва и екстремно възстановява косата, не причинява раздразнения. 

Разгледай i.plex тук