Ново! Възстановете косата си с крем Recoffee на O'right!

13-09-2022


Открийте несравнимите ползи на маслото от кафе върху косата с крем Recoffee!
 
НОВО!

Крем Recoffee е формулиран на основата на масло от кафе, което подхранва и възстановява в дълбочина увредената и суха коса, предпазвайки я от бъдещо увреждане. 
✓ Ревитализира и възстановява косъма отвътре-навън
✓ Хидратира в дълбочина
✓ Съживява увредените участъци на косата
✓ Подхранва и изглажда косъма
✓ Предпазва цвета от избледняване и го запазва наситен по-дълго
✓ Премахва фриз ефекта
✓ Придава огледален блясък
✓ Улеснява стилизирането
 
Всекидневно се наслаждаваме на уханието на ароматно кафе, което сега можете да усетите и в грижата за косата, благодарение на O'right и серия Recoffee.
 
Открийте крем Recoffee на O'right
 

КАК КАФЕЕНОТО МАСЛО ПРЕОБРАЗЯВА КОСАТА?
Натуралното масло от кафе, използвано в продуктите на O'right, се извлича от утайка от кафе, чрез супер строга екстракция за съхраняване на максимални количества активни съставки. Именно това е причината подхранващото масло от кафе да възстановява максимално увредената коса и да я предпазва от топлинно увреждане, което превръща крем Recoffee в идеалния продукт преди стилизиране.

Според независимо изследване на International Journal of Dermatology, маслото от кафе повлиява положително на косопада и растежа на косата.

 
Открийте крем Recoffee на O'right
 
Серия Recoffe "събужда" растежа на косата и възвръща нейната виталност!

Открийте цялостна програма за дълга, гъста и красива коса.
Дълбока хидратация, обем и плътност, копринена гладкост и ослепителен блясък са само част от резултатите, които ще видите още след първата си среща с Recoffee.
Маслото от кафе, основната съставка в линията, има куп безценни предимства - стимулира растежа, блокира ефектите от DHT – един от основните причинители на косопада, подхранва косата и скалпа и предпазва от топлинно увреждане.

 
Открийте серия Recoffee на O'right