Ново! Възстановяващ еликсир с масло от шипка

23-04-2017
Представяме ти O'right Rose Hip Moisturizing Oil!
 
Запленени от хидратиращите и възстановяващи свойства на маслото от шипка, O'right прибавят още едно изкушение за косата към своята натурална колекция.
 
Богато на полезни и ценни за косата етерични масла, антиоксиданти, витамини и масло от шипка с невероятен ефект върху изтощената и безжизнена коса, олиото O'right Rose Hip Moisturizing Oil възстановява еластичността, силата и блясъка на косата.
 
Лека и немазна текстура, олиото с масло от шипка на O'right се абсорбира моментално от косъма, без да утежнява косата. След себе си оставя неповторимо усещане за сатенено гладка и мека коса, от която се носи нежен и деликатен аромат на цветя.
 
За да отговорят на специфичните нужди на различните типове коса, O'right създават за тънката и крехка леко олио с масло от шипка Rose Hip Moisturizing Oil, а за плътната и непокорна - Premier Rose Hip Moisturizing Oil, коeто е с по-висок процент съдържание на масла.
 
Запознай се с тях, а до сряда можеш да ги вземеш на премиерни цени с отстъпка.
 
Леко олио с масло от шипка: Интензивно възстановяване - леко усещане!
O'right Rose Hip Moisturizing Oil е с ултра лека текстура, създадено специално за тънката и бързо омазняваща се коса. В него е заключена точната доза екстракти и масла, които ще подхранят и възстановят увредените краища, без да я утежнят и сплескат. С него спокойно можеш да се глезиш нон-стоп и да се радваш на разкошна коса.
 
Възстановяващо олио с масло от шипка: Мигновено подхранване и ултра хидратация!
Premier Rose Hip Moisturizing Oil е решението за гъстата и плътна коса, която има нужда от мигновено подхранване и възстановяване на сухите и заплетени краища. С високо съдържание на масло от шипка, то прониква дълбоко в косъма и осигурява интензивна хидратация до най-вътрешната му част.
 

Предложението е валидно до 26.04 включително или до изчерпване на количествата за поръчки онлайн и в магазини Златна рибка на адрес: 
 
СОФИЯ бул. Витоша 58, тел. 029500613
 
СОФИЯ бул. Ген. Скобелев 30, тел. 0884163432
 
ПЛОВДИВ ул. Св. Климент 6, тел. 032621461
 
ВАРНА ул. Шейново 4, тел. 0879551224
БУРГАС ул. Уилям Гладстон 21, тел. 0878423969