Персонализиран ритуал за красива коса от Kerastase

22-04-2020

Насладете се на времето у дома и поглезете косата си с луксозен ритуал Kerastase

Красивата коса започва с правилната грижа! Вземете своя персонализиран ритуал в 3 стъпки от Kerastase. Насладете се на запомнящо се изживяване, което ще направи косата ви разкошна, благодарение на експертно подбрани продукти.

Ритуал SPECIFIQUE - против бързо омазняване на косата

Този ритуал е съвършената грижа за коса с мазни корени и чувствителни, сухи дължини. Той е комбинация от три продукта за грижа за косата вкъщи:

1. Шампоан Bain Divalent, подходящ за мазни корени и сухи краища.
2. Успокояваща маска Hydra-Apaisant, уникална грижа за кожата на главата и хидратиране на косъма, която предпазва скалпа от раздразнения.
3. Световният бестселър – еликсир за коса Elixir Ultime, предназначен за разкрасяване на дължините и върховете на косата.

Резултатът от този ритуал е чист скалп и по-малко производство на себум. Косата е по-еластична, блестяща и предпазена от увреждане.

 

Ритуал EXTENTIONISTE - за разкошна, дълга коса

Някога мечтали ли сте за дълга и силна коса? Това вече е възможно с тренировъчната програма за коса Extentioniste, която ще подсили косата от корените до върховете. Програмата включва три продукта за употреба вкъщи:

1. Шампоан Extentioniste, който почиства и спомага за оптималното здравословно състояние на скалпа.
2. Маска Extentioniste, която подсилва дължините и има невероятна подхранваща сила, дори върху изтънелите участъци на косъма.
3. Серум Extentioniste за коса и кожа и на главата, съдържащ серамиди и предназначен за стимулиране на по-силна коса от корените с помощта на масаж на скалпа.

В резултат косата е по-силна, без накъсване, здрава, което ѝ позволява да бъде по-дълга от всякога.   


Ритуал CHRONOLOGISTE - за супер луксозно подхранване и блясък

За този специален ритуал, Kérastase комбинира иновативна технология с най-луксозните и галещи сетивата съставки във формула, която ревитализира и разкрасява косата от корените до върховете. С богата текстура и неустоимо ухание, продуктите Chronologiste са ключът към едно незабравимо изживяване, което прави косата красива и жизнена. Този свръх луксозен ритуал, подходящ за всеки тип коса, се състои от три продукта:

1. Шампоан Chronologiste, който омекотява, изглажда и подсилва косъма, като същевременно хидратира и обновява кожата на главата.
2. Ревитализираща маска Chronologiste, която подхранва, омекотява и изглажда косата.
3. Финалният жест - парфюмно масло Chronologiste, което придава блясък и интензивен, дълготраен аромат на косата.


Ритуал DENSIFIQUE - за уплътняване на косата

Ако на косата ви ѝ липсва плътност, ритуалът Densifique е подходящото решение за постигане на невероятни резултати. Продуктите Densifique помагат за запазването на плътността на косата, подобрявайки цялостната ѝ визия. Постигнете по-плътна на вид коса в три стъпки:

1. Шампоан Densifique - придава плътност и жизненост на косата.
2. Mаска Densifique - регенерира и уплътнява косата от корена до върха.
3. Eликсир за фина коса Elixir Ultime - прави косата по-обемна, блестяща и мека, без да я утежнява.  


Уелнес ритуал у дома

Прекарването на повече време вкъщи влияе на косата. Знаете ли, че когато сте у дома, косата има нужда от повече грижи и хидратиране? Това уелнес трио ще ободри кожата на главата, ще възобнови дължините и възстанови краищата, а през нощта косата ще остане хидратирана, за да започнете деня с безупречна визия.

1. Първата стъпка – Скраб за чувствителен скалп Fusio Scrub, който нежно отстранява замърсяванията и придава повече обем и блясък на косата.  
2. Като втора стъпка препоръчваме реконструираща маска Force Architectе за възстановяване на дължините и краищата.
3. Като финален жест можете да се доверите на магичния нощен серум Nutritive, който подхранва интензивно през нощта за прекрасна коса всяка сутрин.


Ритуал GENESIS - за коса, слонна към косопад поради накъсване

Тази изцяло нова за Kérastase серия е насочена към предизвикателствата, породени от косопад. Революционно решение, което за първи път се бори с двата основни причинителя на косопад – накъсване по дължините и отслабен косъм в корените. Решение за косопада, което е едновременно ефективно и приятно, разработено от специалисти в сферите на козметиката и дерматологията. Формулата съдържа мощни съставки против косопад – корен от джинджифил, екстракт от еделвайс и аминексил, подсилващи и разкрасяващи косата.


Желаем Ви приятно пазаруване! Останете си вкъщи!

Към продуктите на Kerastase