Почувствай терапевтичната сила на природата

09-11-2017

Представяме ви американската марка Miracle Oil!
С масло от чаено дърво и коноп - чудодейната сила на природата!

Вълшебното масло Miracle Oil - осмото чудо на света! 100 % натурално, терапевтично, съдържащо в себе си доказано най-ефикасните масла за кожата. Против белези, стрии, раздразнения и сухи участъци. То ще е вашият най-вечер помощник и спасение, което можете да имате до себе си, когато става дума за успокояване и възстановяване на кожата.

Шампоан Miracle Oil без сулфати за всеки тип коса.
Добре измиващ, но не пресушаващ, това е шампоанът, който може да използвате във всички случаи с куп ползи за косата.

Балсам Miracle Oil e най-доброто допълнение към шампоана. Грижовен, разплитащ и подхранващ. Отново обогатен с безценните масло от коноп и чаено дърво, допълнен с арган и други безценни съставки.

Кремът за ръце и тяло Miracle Oil, който е версия на вълшебното масло. Можете да го нанасяте върху сухите участъци на кожата, да намалите значително белезите и стриите.

Маслото от чаено дърво е известно с природната си сила да решава много проблеми. Притежава антивъзпалително действие, премахва кожни раздразнения, гъбички и инфекции. Балансира производството на себум при дългосрочна употреба. Действа много добре при коси с пърхот, раздразнения след боядисване, чувствителност към химични препарати или козметика. Има затоплящо действие и стимулира растежа на нова коса. Премахва сърбежа, причинен от гъбички. Най-доброто качество на маслото от чаено дърво е неговата безопасност, подходящо е дори за бременни или кърмещи жени.

Конопът е маслодайно растение и семената му са един от най-богатите източници на масла на нашата планета. В тях ще открием 80% незаменими мастни киселини, които са отговорни за здравословното и имунното ни състояние, а тази висока концентрация не се среща в нито едно друго маслодайно растение. Тези мастни киселини са в идеалното съотношение 3:1 – Омега-6 към Омега-3, а това е най-доброто разпределение на Алфамастни киселини, според учените. Маслото от коноп има чудотворно действие върху косата.

 

Разгледай продуктите