Подарък кожена чанта L'Alga за теб само днес и утре!

30-09-2021

OCEAN TECHNOLOGY

Ексклузивен подарък от L'Alga

Купи продукти L'Alga за 100 лв. и получаваш подарък кожена чанта на марката по твой избор
 
Феноменалната L'Alga направи истински фурор още от първата ви среща с нея и постави най-високия стандарт в грижата за косата. Революционните формули на продуктите постигат съвършенството, благодарение на мощна технология от океана.
L’Alga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, патентовани под името AlgaNord 5™ Complex, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва за нейната крайна цел - защита и подмладяване на косата и скалпа.

Препоръчано от Златна рибка     
 
Изпълнена с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, L’Alga доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. Това се осъществява благодарение на основни хранителни вещества с изключителни свойства на проникване в косъма.

Често боядисване, ежедневна употреба на сешоари и преси, сухота, излагане на слънце, замърсявания или хормонални промени – всички тези фактори за косата могат да бъдат заличени с революционните продукти на феноменалната L’Alga.

 
Избери своя подарък от L'Alga сега 
Пазарувай продукти L'Alga за 100 лв. и избери подарък кожена чанта на марката. Отбележи желаната от теб в коментар при финализиране на поръчката онлайн или избери на място в магазини Златна рибка. 

Чанти L'Alga са удобни и практични - достатъчно големи, за да поберат всичко необходимо, но и много компактни, така че да отиват както на спортна, така и на по-елегантна визия. 

 
Купи продукти L'Alga

*важи за периода 30.09-1.10 при поръчки онлайн и за магазини Златна рибка
**Не гарантираме наличност на всички чанти в магазини Златна рибка
***Ако някоя чанта се изчерпа по време на промоцията, ще изпратим на удобен адрес избраната от вас в рамките на месец за наша сметка


Промоцията СЕ комбинира с други промоции. 

Желаем ви приятно пазаруване!