Подарък Розова или Лайкова вода с покупката на всяко едно масло MAKEDA Botanics!

12-02-2022


За разкошна кожа!

Получавате подарък 100% натурална розова или лайкова вода хидролат по избор с всяко едно закупено масло MAKEDA Botanics
 
MAKEDA Botanic се грижи за вашите красота и здраве по естествен начин, използвайки величието на природата за създаване на своите продукти.

Подарък розова или лайкова вода хидролат MAKEDA Botanics с покупката на който и да е от следните продукти:
✓ Етерично масло
✓ Композиция от етерични масла
✓ Комплект етерични масла
✓ Базово масло

Всички масла MAKEDA Botanics са 100% чисти, най-висок клас, което ви гарантира ползите, притежаващи всяко от тях.

Какво представляват хидролатите?
По време на дестилацията на растение, или на част от него (листа, стъбло, кора), се извличат два продукта: етерично масло, което е мастноразтворимо съединение и ароматизирана вода, което е водоразтворимо съединение. Както етеричните масла, така и ароматните води съдържат активните съставки на растението, от което са дестилирани.
Етеричните масла и ароматните води, наречени хидролати или хидрозоли (флорални води, ако са извлечени от цветя), абсорбират активните съставки на растението, от което са извлечени. Нивата на активните съставки в хидролатите са по-ниски, отколкото в етеричните масла, което ги прави по-нежни и особено подходящи за чувствителна кожа.
 
За да допълните грижата за красива и сияйна кожа, изберете Розова или Лайкова вода и позволете на кожата си да се наслади на успокояващото им и тонизиращо действие.
 
Розова вода MAKEDA Botanics 120 мл хидролат

Добита от българска роза дамасцена, тя балансира производството на себум от кожата, намалява появата на бръчки, зачервявания и разширени пори и носи редица още ползи за кожата.

Лайкова вода MAKEDA Botanics 120 мл хидролат

Добита от българска лайка, тя успокоява чувствителната и раздразнена кожа, избистря тъмните кръгове под очите и оказва силно благотворно действие върху кожата.
 
Купете масло MAKEDA Botanics с подарък

*важи до 28 февруари при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

Желаем ви приятно пазаруване!